Skolevej 38, Bur, 7570 Vemb

144 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Veludnyttet 1. plans villa -


Beliggende på rolig vej i Bur!

På en lukket og rolig villavej, ved enden af Skolevej i Bur, finder du denne velbeliggende 1. plans villa. Den har en optimal planløsning og ligger kun ca. 13 km fra Holstebros centrum og blot 600 meter fra Bur station, der har gode togforbindelser til både Holstebro og Vemb/Ulfborg.
Huset er veludnyttet og omgivet af en dejlig, lukket have på 860 kvm. Det er tæt på en sti, der fører til et mindre offentligt skovområde samt børnepasningsmuligheder. Bygningen er opført i rødbrune mursten med trævinduer og har gennemgået renoveringer, herunder nyere tagrender og nedløbsrør samt vedligeholdelsesfri Ivarplank på udhænget fra 2014.
Villaen tilbyder hele 144 kvadratmeter boligareal, som inkluderer et bryggers renoveret i 2021 med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er desuden et rummeligt og lyst køkken/alrum med tilhørende viktualierum samt god spiseplads og udgang til haven og terrassen. En stor stue med brændeovn byder også på udgang til haven/terrasse. En del af stuen er blevet omdannet til et disponibelt rum/værelse med en let skillevæg, som dog ikke er godkendt til beboelse. Derudover findes en forgang samt et gæstetoilet, som blev renoveret i 2019.
I den anden ende af huset finder man to fornuftige værelser samt et soveværelse med faste skabe og et badeværelse i sin oprindelige stand. Til ejendommen hører en carport/overdækning, der er forbundet med garagen og et værksted/fyrrum. Der er også et brændeskur samt en dejlig have, der giver mulighed for at skabe flere gode uderum.
Opvarmning af huset sker ved brug af træpiller med et nyt pillefyr installeret i 2006 samt en brændeovn i stuen, der blev udskiftet i 2005.
Skolevej 38 tilbyder en attraktiv beliggenhed med kort afstand til både Holstebro og Vemb. I Vemb finder du flere specialbutikker, dagligvarebutikker og en skole op til 7. klasse.
Hvis du er interesseret i at bo i et velfungerende lokalsamfund med nem adgang til børnepasning og naturskønne områder, så er Skolevej 38 i Bur et oplagt valg til din næste bolig.
4Antal rum
1979Byggeår
2Antal toiletter
860 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.091 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,534 / 2.806 kr.

Tjek boliglån