Skjernvej 24, 7500 Holstebro

120 m2 villa

Kontant 2.345.000 kr.

Totalrenoveret murermestervilla med 3 toiletter!


Beliggende i Holstebro bymidte

Totalistandsat ejendom i Holstebro Bymidte!
Her udbydes nu en fantastisk totalistandsat ejendom, med plads til hele familien og beliggende i gåafstand til Holstebro centrum. Ejendommen er i perioden 2019 - 2022 blevet omhyggeligt og smagfuldt renoveret og tilbyder nu en moderne og indbydende atmosfære.
Denne charmerende bolig byder velkommen med en flot rød murstens facade og en nyanlagt have. Renoveringen er udført med omhu for at bevare ejendommens oprindelige karakter samtidig med at den opfylder moderne standarder i både stand og energi. Der er gode parkeringsmuligheder og plads til at skabe en hyggelig udendørs oase ved den flotte nyopførte terrasse.
Indvendigt mødes man af et lyst og rummeligt indgangsparti med tilhørende renoverede toilet, der på fineste vis vidner om den omfattende renovering. 

Et moderne køkken i særdeles stilfuldt design og åben forbindelse med opholdsstuen.  Her er der fokus på funktionalitet og æstetik. De gamle plankegulve er bevaret og slebet så de igen fremstår som nye. 
Ejendommen byder desuden på flere velindrettede værelser på første salen hvor der ligeledes findes et nyt badeværelse.

Kælderen er indrettet til anvendelsesrigt multirum, vaskerum samt endnu et badeværelse. 
Udenfor finder du en vel- og nyanlagt have, hvor du kan nyde solrige dage og skabe udendørs opholdsområder til afslapning og underholdning.
Denne totalistandsatte ejendom i Holstebro byder ikke kun på et smukt hjem, men også en bekvem beliggenhed tæt på byens faciliteter, skoler og transportmuligheder. Her får du muligheden for at nyde en moderne og komfortabel livsstil i en charmerende by.
4Antal rum
1923Byggeår
3Antal toiletter
472 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.919 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,460 / 10.700 kr.

Tjek boliglån