Skarre Strandvej 13, 6091 Bjert

305 m2 villa

Kontant 8.500.000 kr.

Stråtækt villa med en fantastisk indretning og skøn naturgrund


Pragtfuld beliggenhed i første række til Kolding Fjord

Inde såvel som ude byder denne ejendom på en pragtfuld udsigt til Kolding Fjord, og med placeringen i første række til fjorden kan panoramaet nydes komplet ugeneret. Den stråtækte ejendom emmer af idyl, og her har I god plads til at udleve drømmen om det fredelige familieliv. I får en sublim beliggenhed direkte ud til Agtrup Vigs vand, og her nydes familielivet komplet ugeneret og med en skøn udsigt til fjorden og det skovklædte landskab på modsatte bred som bagtæppe.

Dette område i Agtrup byder på det skønneste nabofællesskab i idylliske naturskønt omgivelser.  
Ejendommen daterer sig tilbage til år 1754, og med stråtaget samt sprossevinduerne charmerer den allerede ved første øjekast. Boligen fordeler sig på to etager, og førstesalen rummer tre værelser samt et badeværelse. Ligeledes er her en rummelig stue med adgang til en stor altan, der vender ud mod fjorden. Udsigten fra altanen, de fjordvendte værelser og stuen er sublim, især når ilden knitrer i pejsen.
Stueetagen byder på yderligere et værelse og et kontor, og foruden et badeværelse samt et bryggers består etagen af et køkken-alrum og to store stuer. Køkkenet er lækkert indrettet, og her såvel som i stuerne danner udsigten til vandet bagtæppet til det sociale samvær.
Husets tre længer omkranser en skøn terrasse, der har samme ugenerede stemning som en gårdhave. Terrassen er belagt med smukke, rustikke natursten, og da den er åben ud mod fjorden, har I her en sublim udsigt til vandet, som kan nydes i solen med et koldt glas rosé eller lækre retter fra grillen. På husets modsatte side findes yderligere en terrasse, der er delvist overdækket, og på græsplænen, som strækker sig helt ned til vandet, har I ligeledes en terrasse, hvor I kan slappe af med udsigt til skibene. Ejendommen fuldendes af en stor garage.

Kontakt os for mere information.
8Antal rum
1991Ombygget
3Antal toiletter
4135 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.883 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,751 / 38.832 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33