Skærskovvænget 24, 8600 Silkeborg

146 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

God beliggenhed for enden af lukket vej, med stisystemer i området.


Velbygget villa med god indretning og integreret garage og værksted.

FAMILIEVILLA MED GOD PLANLØSNING
På en stille, lukket vej nær stisystemerne i dejlige Funder Kirkeby finder I denne veldisponerede murstensvilla. Boligens 146 kvadratmeter er optimalt udnyttet, så ud over fire gode værelser får I to badeværelser, et rummeligt bryggers med indgang fra garagen samt et dejligt, lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og med direkte adgang til en skøn, sydvendt terrasse.
Fra entréen træder I ind i det lyse, åbne køkken-alrum, hvor to små trin og en halvmur adskiller spisestue fra dagligstue, mens en anden halvmur tegner grænsen mellem spisestue og køkken. Køkkenet fremstår pænt og velholdt med hvide elementer og god skabsplads.
Husets oplagte forældresoveværelse ligger ved spisestuen. Her er badeværelse en suite og direkte udgang til terrassen. Ved siden af soveværelset ligger endnu et værelse, måske et oplagt kontor, mens husets sidste to værelser ligger bag køkkenet, hvor I også finder det andet badeværelse samt bryggerset.

STOR, LUKKET HAVE MED MASSER AF SOL
Med udgang fra både køkken-alrum og stuen træder I ud på den overdækkede del af den sydvendte terrasse. Terrassen fortsætter hele vejen rundt om huset, så solen kan nydes dagen igennem. Den store, lukkede have byder på enkelte, afgrænsede buske og bede samt et fint skur til haveredskaberne.

BØRNEVENLIGT OMRÅDE UNDER ET KVARTER FRA MIDTBYEN
På Skærskovvænget 24 bor I i et roligt område, uden at gå på kompromis med alt det, der får hverdagen til at fungere. Funder Kirkeby Børnehus ligger under 500 meter fra hoveddøren, mens skole og indkøbsmuligheder findes i Funder, som I kan cykle til på omkring otte minutter. Turen ind til Silkeborg tager et kvarters tid i bil, og motorvejsnettet tilgås på et øjeblik.
5Antal rum
1999Byggeår
2Antal toiletter
1094 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.878 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,472 / 12.315 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088