Skæring Hedevej 162, 8250 Egå

174 m2 villa

Kontant 4.395.000 kr.

Attraktivt beliggende villa med kort afstand til strand


Skæring / Egå


home Egå/Risskov har fornøjelsen at udbyde denne attraktivt og roligt beliggende 1-plans villa i på eftertragtede Skæring Hedevej. Her er der få minutters gang til strand, natur, bybus, indkøb og store som små får stor glæde af det dejlige nærmiljø. Her er et rigtig godt naboskab og masser af legekammerater til familiens mindste
Villaen er opført af de nuværende ejere og ligger på en 813 kvadratmeter stor og privat grund. En nydelig forhave. Selve haven er flot anlagt med mange skønne stauder, roser, træer, urter, rabarber, bærbuske m.m. Et vognly og et stort værksted i den tidligere garage. I haven bl.a. en ”gæste-hytte” eller luksus legehus, et brændeskur, en skøn solterrasse og en pragtfuld overdækket terrasse som er perfekt til ophold i de lyse måneder af året.
Boligen er på i alt 174 kvadratmeter med en spændende indretning. En entré. En meget lys opholdsstue med ovenlys, en ekstra stue ligeledes med ovenlys, en brændeovn og udgang til det skønne, overdækkede terrasse-zone. Et hyggeligt og rummeligt køkken/alrum med et ældre køkken samt et praktisk bryggers. 3 lyse børneværelser alle med skab. Et rummeligt gæste- og børnebadeværelse med bruseniche og en vask i et skabsarrangement. En separat forældreafdeling med et soveværelse med en 5-fløjet skabsvæg samt et tilhørende badeværelse med en bruseniche. Der er gulvvarme overalt i boligen. Særligt i stuerne er her et helt særligt lysindfald som virkelig beriger en året rundt.
Bemærk, at der er et 5 KW solcelleanlæg på taget.
En villa for jer, der ønsker et personligt hjem og som ikke vil gå på kompromis med beliggenheden.

5Antal rum
2003Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.636 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,243 / 20.329 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222