Skabiosevej 1, 8250 Egå

154 m2 villa

Kontant 5.195.000 kr.

Bjælkehus fra 2006 med en god indretning og en fantastisk udsigt.


Egå / Skæring Strand

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne særdeles velbeliggende villa på Skabiosevej ved Skæring Strand. Denne 1-plansbolig er på 154 m², hvortil der yderligere er 35 m² integreret garage. Der er installeret fjernvarme i boligen, med gulvvarme i alle rum. Boligen er højt beliggende på en hjørnegrund med udsigt mod Aarhus Bugten og kort gåafstand til stranden – hvilket vidner om den særdeles gode beliggenhed boligen befinder sig på.

Skæring Strand området er under stor forvandling, hvor flotte nye huse skyder op og eksisterende fritidshuse ændres til helårsboliger. Skæring Strand har en skøn natur, et rigt dyreliv og en fantastisk badestrand. Samtidig er man tæt på Kaløvig Havn, Egå Marina og blot 13 km. fra Aarhus Centrum.

Boligen der er opført i 2006, er et bjælkehus fra Scanwo med facade i granbjælker og tag af betonsten. Her er et stort køkken/alrum med elementer fra KVIK, hvor loftet er med ensidig hældning. Via dobbelt franske døre er der adgang til boligens stue, som udgør 35 m². Her er lofter til kip, et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier samt udgang til flere terrasser - herfra kan udsigten ud over Aarhus Bugten også nydes.

Boligen rummer også tre gode børneværelser samt et stort soveværelse med walk-in, hvorfra der er udgang til terrasse og have. Badeværelset er pænt og rummeligt med bruseniche i glassten. Bryggerset indeholder masser af skabsplads samt et bordarrangement med installeret vask, vaskemaskine og tørretumbler. Garagen er med fjernbetjent port og gulvvarme, og hvor der også er adgang til bryggerset, så man kan gå tørskoet ind i boligen.

Denne ideelle planløsning, gør det nemt at skabe et velfungerende hjem.

Til ejendommen er der en dejlig nem have med græsplæne og et godt terrassemiljø, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

home byder velkommen...
5Antal rum
2006Byggeår
783 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.373 kr.

Udbetaling

260.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

29,876 / 24.062 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222