Sandager Kirkevej 33+35B, Sandager, 5610 Assens

220 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Velholdt ejendom med ca. 3 tdl. jord - *Tilmeldt kommende fjernvarme*


Ca. 3 tdl. jord udlagt med skov og lille engareal

Velholdt og charmerende ejendom med ca. 3 tdl. jord udlagt med skov og græs-/engareal.

Jorden er beliggende bag ejendommen, og strækker sig helt ned til Puge Mølle Å, hvilket eksempelvis giver dig plads til at have et par heste til at gå og græsse i de dejlige, landlige omgivelser.
De gamle grantræer kan evt. fældes og anvendes til brænde, hvis man f.eks. påtænker at supplere nuværende varmekilde med en brændeovn - dette vil også give mulighed for udvidelse af græs-engarealet, så der bliver mere plads til f.eks. hestefold.

Sandager er en dejlig landsby med mange flotte, gamle huse, og nu kan du blive den heldige ejer af det fine eksemplar her på Sandager Kirkevej 33. Herfra er der både let adgang til de mange gode tilbud i Assens, som ligger cirka syv kilometer væk, og til den smukke natur, der kendetegner hele området. For eksempel kan du cykle til badestranden ved Sandager Næs på bare ti minutter, og foruden en dukkeret i Lillebælt er her mulighed for at få en forfriskning i kiosken ved den lokale campingplads.

Villaens historie strækker sig helt tilbage til 1910, hvor den lokale murermester opførte huset til sig selv. Det er tydligt, at her ikke er sparet på de gode kvalitetsmaterialer, og som et ekstra plus byder villaen på mange charmerende detaljer.
Blandt de mange dekorative elementer er der eksempelvis flotte kakkelovne i to af husets tre indbydende stuer (ej i drift), og charmerende sprossevinduer sørger for et dejligt lysindfald i boligen, som i alt tæller hele 220 m2. Foruden de tre stuer får I et køkken, et badeværelse samt en førstesal med tre værelser og et ekstra toilet.
Herudover en lille kælder, der oplagt kan indrettes som viktualierum eller vinkælder.

Her er også et velindrettet bagbygning med gildestue/hobbyrum samt ca. 60 m2 stor garage/værksted med et væld af anvendelsesmuligheder.
Dertil kommer en garagebygning med god plads til såvel parkering som til opbevaring eller måske en lille stald.
Udendørs venter både et overdækket terrassemiljø, en hyggelig terrasse og en have.

Sælger i 2020 har installeret luft-til-vand varmepumpe. Endvidere er ejendommen også tilmeldt til kommende fjernvarme  - planlagt tilslutning i 2025 jvf. udrulningsplan fra Assens Fjernvarme.
Se mere og beregn din forventede varmeudgift på www.assensfjernvarme.dk
6Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
17701 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.880 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,709 / 6.888 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010