Sadelmagervej 44, 9300 Sæby

121 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Indflytningsklar villa, der er moderniseret


Attraktiv og populær beliggenhed i Sydbyen

Drømmer I om en indflytningsklar villa - renoveret og moderniseret i lyse og indbydende farver?
Velkommen til Sadelmagervej 44, et populært boligområde i Sydbyen med villakvarter og stisystemet til skole, indkøb, stadion samt kort afstand til stranden. Villaen har en rolig placering i bunden af lukket vej.

Villaen er fra 1987, men gennem det seneste år er der lavet en større renovering og modernisering, hvor der bl.a.er indsat nye døre og vinduer, køkken, bryggers, troldtekt lofter, og lyse gulve i hele boligen på nær på badeværelset. De lyse trægulve og hvide vægge giver en dejlig lys og imødekommende bolig.

Boligens centrum og opholdssted er et lækkert køkken med spiseplads og fransk dobbeltdør ind til lys og rummelig opholds- og spisestue. Lækkert kvalitetskøkken fra TVIS med hvide låger og mørk grå bordplade, der er identisk med elementerne i bryggerset. Køkkenet har en god størrelse og fra kogeøen er der halvmur til spisebordet. Spisestuen kan indrettes til et hyggeligt rum, hvorfra der er udgang til terrassen. Fra spisestuen er der et trin ned til en hyggelig opholdsstue.

Der er desuden fordelingsgang med hvide klinker og adgang til fordøren og rummelig entré med god plads til at invitere gæsterne ind. Desuden lyst badeværelse med gulvvarme, håndvask i integreret
skabsarrangement, toilet og bruseniche. Yderligere er der et rummeligt soveværelse og værelse i god størrelse. Det tredje og sidste værelse ligger i forbindelse med køkkenet. Slutteligt får I et velindrettet bryggers med vaske- og tørrefaciliteter samt mulighed for grovkøkken og god plads til opbevaring.

Haven er bl.a. anlagt med en skøn flisebelagt vinkel-terrasse, der vender mod sydvest, og hvor der kan
slappes af helt ugeneret, fordi terrassen er skærmet af halvmur og beplantning. Omkring huset er der dejlig lukket have, som rummer mange muligheder - bl.a. er der indrettet hyggeligt område med drivhus. I forlængelse af carporten er der redskabsskur til opbevaring af haveredskaber og lang flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer.

Kort fortalt får I her en yderst indflytningsklar villa i et populært og attraktivt kvarter.
5Antal rum
1987Byggeår
949 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.823 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,941 / 8.642 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

98462922

98462922