Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april

kl. 10.30-14.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april kl. 10.30-14.30

Rytterhaven 6, 3520 Farum

122 m2 villa

Kontant 4.850.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april

kl. 10.30-14.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april kl. 10.30-14.30

Hyggelig og meget velholdt villa i rolige omgivelser


Retro-villa i Farum Vest

I lukket villakvarter med godt stisystem så børnene nemt og sikkert kan komme i skole, til legekammerater, svømmehal, tennis-, kampsport- og/el. fodboldaktiviteter ved Farum Park.
Du er i nærheden af indkøb på både Farum Hovedgade og Farum Bytorv. Indenfor 20 minutters gang finder du den skønneste natur ved Farum Sø og Storebjerg, og det hyggelige badested "Doktorens Bugt".
Huset er opført i et plan og ligger på en dejlig, ugeneret grund med masser af luft og plads. Haven er fuldstændig ugeneret.Den er vendt helt rigtigt for verdenshjørnerne og byder på flere solkroge, plads til boldspil og trampolin. Huset har køkkenhave for den der har lyst til at være helt eller delvist selvforsynende med grøntsager, bær og frugter og tilbyder god plads til et evt drivhus.
Huset er opført i meget høj håndværksmæssig kvalitet af gennemgående rigtig gode materialer. Har for nylig fået nye vinduer, lagt nyt tag med nye tagrender, hvorfor huset kan bebos i rigtig mange år før større vedligeholdelsesarbejder bliver påkrævet.
Villaen er et sandt mekka af gennemførte og velholdte retro-detaljer, bla indvendige teak døre med håndtag i sort bakelit, massive bøgeparketgulve i samtlige opholdsrum. 
Lys entré med nydeligt gæstetoilet. En stor spisestue, der byder på plads til masser af gæster, legehjørne til børnene eller mulighed for at indrette hjemmekontor eller det manglende ekstra værelse hvis det er det der er behovet. Opholdsstuen har udgang til terrassen, der er vendt perfekt for solen. Nydelig køkken med adgang til bryggers, hvorfra der er udgang til hyggelig, privat gård/atriumhave.
Værelsesafdeling med tre soveværelser - alle med de originale skabe. Badeværelse med badekar; men forberedt til brusekabine da huset fik nye vinduer.

Hobby mekanikeren vil sætte stor pris på den store lukkede dobbeltcarport med potentiale for let ombygning til garage. Carporten har direkte adgang til et stort kælderværksted, fuldt opvarmet via husets centralvarme.
Over kælderen et ligeledes fuldt opvarmet rum med mange anvendelsesmuligheder: ekstraværelse, træningsrum, kontor, teenage hybel eller erhvervsanvendelse for behandler eller ?


5Antal rum
1967Byggeår
2Antal toiletter
784 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.300 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,989 / 22.485 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Hoffmann
home Farum

Ejendomsmægler & butikschef

hoff@home.dk

44 95 20 77

44 95 20 77