Rungstedvej 29, 2970 Hørsholm

184 m2 villa

Kontant 6.195.000 kr.

Exceptionel murermestervilla med klassiske detaljer


Centralt i Hørsholm & egnet til flere generationer under samme tag

Murermestervilla med separat erhvervsbygning - plads til flere generationer og erhverv hjemme!
Denne skønne villa har detaljer og stemning af herskabelig karakter med bemærkelsesværdig volumen på de 183m2 boligareal og dertil suveræn teenageafdeling på 2 sal (reg. som disp. rum) samt en tør og fyldig kælder.

Den lille hyggelige bygning ved Rungstedvej giver afskærmning og sikrer privatliv i den sydlandsk inspirerede gårdhave. Bygningen har erhvervsstatus og har i tidernes morgen fungeret som bl.a. tandlægeklinik & kan bruges efter egne ønsker og behov. Her er køkken, eget bad og 2 disponible rum. Den nuværende, meget stabile lejer kan overtages - hvis ønsket.

Hovedhuset præsenterer sig nydeligt med et smukt bordeaux glaseret tegltag og en pudset terrakottafarvet facade. Indenfor byder hjemmet på smukke detaljer, herlige lysindfald og en luftig atmosfære der ikke findes i nutidens parcelhuse.  Entreen er stor og trækker dig via det klassiske trappeløb op til 1. salen med stue og 2 værelser. På dette plan er ligeledes eget badeværelse og mindre køkkenniche - alt i alt en hel bolig for sig. Via trappestigen i entreen på 1. sal - åbner en helt suveræn teenageafdeling sig - under taget, som en lysthule med stemningsfyldte fritliggende spær, skrå vægge og ovenlysvinduer.

Planløsningen i stueplan er bestående af et indretningsvenligt køkken i hvide ellementer og med massiv træbordplade, - her er plads til spisekrog , intime samtaler & fordybelse.
Stemningen er suveræn og fuldendes af de to tilhørerne stuer en suite forbundet af franskedøre, den brede udgang til gårdhaven samt brændeovnen der giver varme og hygge. Dette er en ejendom, som favner hele familien og kalder på samhørlighed, leben, hygge & latter - gårdhaven kalder på fantastiske sommeraftner med alle ved langbordet i solens skær og Italiens olivenlunde i tankerne. 
I stueplan er der ligeledes master bedroom med eget store italienskinspirerede badeværelse  med både brus og kar - hvor lavendel & mælk kan flyde... med et glas Chianti i hånden, højt skummet vand og stearinlysenes flamme spillende til klassiske toner. Dette kan ligeledes nydes udenfor - året rundt i det opvarmede spabad der medfølger i handlen. Der er og en stor garage, der er murret og har el-port.

I gåafstand er der alt hvad du har brug for via gode stisystemer til bl.a. indkøb, skole, institutioner gåture i naturen, rigt kulturliv, Gågaden og Hørsholm Midtpunkt med en væld af specialbutikker og kun
ca. 2,5 km til Rungsted Havn med masser af kulinariske og maritime oplevelser!
6Antal rum
1927Byggeår
3Antal toiletter
499 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.454 kr.

Udbetaling

310.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

35,531 / 28.874 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21