Rugholmvej 16, Gamst, 6600 Vejen

294 m2 villa

Kontant 4.500.000 kr.

Idyllisk og velholdt ejendom med jordvarme og solceller


Oase af muligheder med plads til hele familie, udeliv, erhverv og hobby

Ejendommen ligger centralt i forhold til både Vejen og Kolding, hvor der er direkte togforbindelser til Hamborg, Flensborg og København. Her får I en ideel blanding af bolig, erhverv og lager til opbevaring samt mulighed for separat kontorfaciliteter med op til flere arbejdspladser.
Seks værelser, flot badeværelse og store, lyse opholdsrum – det er blot et lille udpluk af kvaliteterne ved denne charmerende ejendom. Med hele 294 m2 bolig i to plan får I god plads til den store eller sammenbragte familie. Udover stuehuset medfølger der stor carport med god plads til 2 biler samt særdeles velholdte udbygninger med masser af plads til værksted, mindre erhverv eller hobbyaktiviteter.
Boligen ligger på en stor grund, direkte ud til åbne marker, så her får I suveræne betingelser for at nyde udendørslivet med god plads omkring jer. Samtidig er der kort afstand til daglige fornødenheder som skole, indkøb og idrætsfaciliteter, der ligger inden for en radius af 3-4 kilometer. Med købet af denne bolig får I kort fortalt utrolig meget for pengene – både hvad angår plads, komfort og god beliggenhed på landet med kort afstand til byen.
Boligen er indrettet med bryggers, stort køkken/alrum i åben forbindelse til stor opholdsstue med et dejligt lysindfald og direkte udgang til terrassen, stor stue, stort soveværelse, flot badeværelse, rummelig entré med trappe til tagetagen.
Tagetagen er indrettet med 4 store værelser den, stor fælles stue hyggelig stue, lækkert badeværelse, god repos og en svalegang, hvor udsigten kan nydes.
Udenfor venter en dejlig nem have med, og gode terrasser gode og hyggelige kroge, hvor I kan nyde sommermånederne under åben himmel.
Alt i alt er denne ejendom en fantastisk mulighed for en virksomhedsejer, der ønsker at bo og arbejde på samme sted. Er I blevet nysgerrige efter at høre mere om denne spændende ejendom med den store grund nær skøn natur?

Ring på tlf. 75 36 53 00 og bestil en fremvisning.
12Antal rum
2000Byggeår
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.799 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,462 / 21.516 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Svend Kiel Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svendk@home.dk

75365300

75365300