Rugårdsvej 68, 5463 Harndrup

116 m2 villa

Kontant 525.000 kr.

Billigt hus med charmerende rammer og stor grund - Central beliggenhed i Harndrup


Såvel bolig som have trænger til opdatering og en kærlig hånd

Midt i Harndrup møder I dette charmerende, stråtækte hus.
Boligens 116 m2 rummer køkken og badeværelse, to stuer i forlængelse af hinanden, rummeligt bryggers og værksted i stueetagen samt to gode værelser og to disponible rum på førstesalen.
Køkkenet er rummeligt med masser af skabsplads og direkte adgang til et mindre rum, der i øjeblikket fungerer som værelse, men også kunne bruges som en form for viktualierum eller ekstra opbevaring.
Fra køkkenet er der adgang til den første af de to stuer, der kunne være en oplagt spisestue. Herfra går turen gennem de franske døre og ind til den store stue, hvor fritlagte spær i loftet minder en om husets historie. Badeværelset er lyst og har en fin størrelse med indbygget bruseniche og gode muligheder for opbevaring.
På førstesalen træder I op på en lys og åben repos med adgang til et soveværelse i den ene ende og til to disponible rum samt et værelse i den anden ende. Soveværelset er rummeligt med en række indbyggede skabe. Det andet værelse tilgås gennem et større disponibelt rum, og har endnu et disponibelt rum på den anden side. Begge disponible rum fremstår pæne og brugbare.
Lofthøjden i boligen varierer fra ca. 180 cm. til ca. 215 cm.

Herudover udhus og udbygninger med værkstedsplads, garage og udestue.
Udendørs på den 1.119 m2 store grund finder I blandt andet flere hyggekroge på fliseterrasserne, et væld af blomster og buske, en stor køkkenhave samt en større udestue. 

Haven og terrasserne trænger ligesom huset til en kærlig hånd.

Her bosætter I jer helt centralt i Harndrup. Dagli’ Brugsen ligger blot et minut fra døren her er der også busstoppested,  og både skole og daginstitutioner ligger fem minutters cykeltur væk. Har I brug for andet, tager turen til Odense mindre end en halv time i bil, og motorvejen tilgås nemt og hurtigt.

Ejendommen sælges for dødsbo.
Idet boet er insolvent, vil der i forbindelse med handlen ikke blive udarbejdet energimærke og øvrige rapporter på ejendommen.
5Antal rum
1870Byggeår
1119 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

525.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.180 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,106 / 2.463 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010