Rugårdsvej 48, Harndrup, 5463 Harndrup

136 m2 villa

Kontant 625.000 kr.

Klassisk villa i Harndrup


Nær alt til familielivet


I naturskønne og landlige omgivelser i Harndrup ligger denne ejendom, som nu kan blive jeres. I får fornøjelsen af et solidt hus fra år 1900, som råder over en lys bolig med gode udfoldelsesmuligheder, og hertil kan I nyde udelivet i den hyggelige have.
Dette er stedet for jer, der ønsker at bo på landet uden at gå på kompromis med byens bekvemmeligheder. I nærområdet er der alt, hvad familien behøver, og børnene kan hurtigt cykle, det meste af vejen via en dobbeltrettet cykelsti, til Fjelsted-Harndrup Skole, hvor der også er daginstitution til de mindste. Ligeledes er der indkøbsmuligheder i Harndrup, og i Humlehuset, som ligger skråt overfor jeres nye hjem, kan I opleve den mest fantastiske park af smukke, engelske temahaver. Endelig kommer I nemt på motorvejen mod Middelfart eller Odense.
Villaen fremtræder klassisk med hvid facade og halvvalmet tag, og der er indkørsel direkte til carporten. Inden døre fortsætter den behagelige atmosfære med dejlige lysindfald og tidløse faciliteter.
Stuen udgør boligens primære opholdsrum, hvor der er god plads til at indrette hyggelige sektioner. Sollyset strømmer på tværs af rummet, og i aftentimerne beriges stemningen af brændeovnen. Køkkenet befinder sig særskilt, og dernæst er der et værelse og et bryggers i tilbygningen, hvoraf sidstnævnte fungerer som entré i hverdagen.
Førstesalen er allokeret til yderligere to værelser og et badeværelse, og der er også et kælderrum.
Ude venter haven, hvor I kan sidde ugeneret på terrassen eller ved bålpladsen, og også drivhuset bliver et yndet opholdssted fra forår til efterår.
3Antal rum
1900Byggeår
375 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

625.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.355 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,664 / 2.906 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010