Rugårdsvej 103, Graderup, 5463 Harndrup

70 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Ældre bondehus i landlige Graderup


Godt værksted samt garage

Det er et bondehus fra 1870, der ligger pænt på Rugårdsvej 103 med sit autentiske stråtag og den grønne forhave. Her får I 70 m2 bolig i halvandet plan på en 1.003 m2 grund. Herpå er der desuden et udhus på 50 m2, værksted samt en stor garage, hvilket gør stedet oplagt til gør-det-selv-typen, motorcyklisten eller bilentusiasten.
Indenfor finder I et separat køkken i en landlig stil med køkkenfronter i varme farver. Herfra er der indgang til stuen, som har hvidmalede bjælker i loftet. Derudover rummer huset en masse praktisk rum inklusiv et bryggers med vaskefaciliteter, et fyrrum, to disponible rum og et værksted, hvilket giver jer forskellige indretnings- og opbevaringsmuligheder.
På førstesalen, som er indrettet med lyse trælofter og trævægge, er der en repos, som leder jer videre til to værelser med synlige bjælker i loftet samt et badeværelse med støbt bruseniche og pænt flisegulv. Denne indretning gør således boligen oplagt for både parret, den enlige eller en lille børnefamilie.
På den store grund får I masser af græsplæne med høje træer og anden frodig beplantning, som skaber en fin stemning på grunden. Her er masser af potentiale til et haveanlæg efter jeres egne ønsker. Fra indkørslen kommer I op til et flisebelagt område ved huset, som leder videre ind i husets garage.
Det er en dejlig beliggenhed ude på landet i Graderup, hvor I samtidig kommer til at bo bynært, da adressen ligger tæt på både Brenderup og Harndrup, som blandt andet forbindes af en sikker cykelsti. Derfor er det også en god placering for børnefamilier, da der er nem adgang til skoler, daginstitutioner og indkøb i begge byer.

Der vil være grundlag for at opnå flexboligtilladelse. Køber skal/kan ansøge om flexboligtilladelse hos Middelfart kommune. 

3Antal rum
1870Byggeår
1003 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.312 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,549 / 2.814 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010