Rudersdalsvej 12, 2840 Holte

94 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

188 ETAGEMETER I GÅAFSTAND TIL HOLTE MIDTPUNKT, SKOLE OG DEN SMUKKE NATUR


2840 Holte

På Rudersdalsvej 12 er tilværelsen rolig og nærmest idyllisk, hvor den placerer sig i smeltediglen mellem to store skovområder; og her på adressen finder I denne charmerende villa med en veldisponeret planløsning og et hyggeligt, ugeneret udeareal, som tilgodeser behovet hos både små børnefamilier, par og enlige.
I følger den sirlige sti fra vejen op til hoveddøren, hvor entréen byder jer velkommen indenfor. Her kan I træde igennem døren ind til hjemmets største rum, som rummer stue og køkken i ét. Den meget åbne disponering giver I samspil med lysindfaldet fra de store, sydvendte vinduer ud til det grønne haveområde en yderst luftig og indbydende afdeling af hjemmet, som hurtigt vil komme til at fungere som familiens samlingspunkt. Køkkenet er i velholdt stand med sine glatte, hvide overflader med en kontrastgivende, mørkere træbordplade. Hertil råder etagen yderligere over et badeværelse samt to gode værelser, hvoraf det ene rummer et indbygget skab. Det er ligeledes i entréen, I finder trappen ned til den store kælderetage, der på samme vis bærer præg af et godt lysindfald takket være villaens placering på et grupperet terræn. Etagen tæller et vaskerum med alle vaskefaciliteter samt hele fem disponible rum med et væld af indretningsmuligheder.
Jeres kommende hjem er opført i 1955 med et mørkt tegltag og en rødmuret facade, som prydes af hvidrammede vindues- og indgangspartier. Her får I glæden af både en længere carport med adgang til et disponibelt rum samt en skøn baghave med en sydvendt terrasse, som elegant præsenterer sig i forskellige niveauer. De mange høje hække og træer agerer ligeledes som et roligt dække og afskærmer grunden fra både forstyrrelser og larm.
Som nævnt kommer I til at bosætte jer trygt og grønt blandt de rolige omgivelser i Holte by. I er hverken langt fra indkøb, skole og institution, samtidig med at den pendlende kan nyde godt af de korte distancer til både Holte S-togstation og motorvejsnettet.
4Antal rum
1955Byggeår
2Antal toiletter
808 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.212 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,605 / 25.815 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44