Rudegårds Alle 26, 2840 Holte

225 m2 villa

Kontant 9.500.000 kr.

GEDIGEN BOLIG PÅ CA. 400 RUMMELIGE ETAGEMETER - OBS! LAVE FORBRUGSUDGIFTER


- FOR ENDEN AF LUKKET VILLAVEJ OG DIREKTE TIL VASERNE

På Rudegårds Alle 26 udbyder vi nu en kvalitetspræget villa, der med 417 velindrettede etagemeter har enestående fællesarealer og masser plads, I kan boltre jer på. Villaen egner sig derfor perfekt til børnefamilien, der drømmer om at bo luksuriøst midt i naturskønne omgivelser.
I stueplan byder denne eksklusive villa på en fantastisk stue, der med en lille niveauforskel gør, at I kan etablere flere hyggelige kroge i hjemmet. Også det store køkken, der er udført i tidløse kvalitetsmaterialer, er sat i åben forbindelse til spisestuen. Både fra stuen og spisestuen er det muligt at træde ud på den helt vidunderlige terrasse, hvor I kan se ud til smukke trætoppe, der skærmer for indkig. Dertil består stueplan af et stort bryggers i samme eksklusive materialer som køkkenet og et badeværelse, hvor der er indrettet med integreret spots, badekar og flotte, hvide klinker på gulv og vægge. Ydermere får I tre gode værelser i stueplan, I kan finde jer til rette på. Fra entreen er det muligt at gå ned til kælderplan, hvor der er et badeværelse mere og yderligere fem disponible rum. I kan indrette med alt fra en fantastisk teenageafdeling til kontorer eller fitnessrum – eller blot det hele på én gang.

De 417 etagemeter udfolder sig som henholdsvis 225 m2 bolig + 144 m2 kælder samt 48 m2 garage. På ejendommen finder du et pillefyr og solceller på taget, hvilket er en meget rentabel løsning - som også bemærkes på de lave forbrugsudgifter.
Denne villa vidner om en høj arkitektonisk standard både inde og ude, med smukke tidløse kvalitetsmaterialer og naturrigdom med minimalt indkig. Ligesom på terrassen er i skærmet fra naboer i haven, hvor der med masser kvadratmeter er god mulighed for at etablere legefaciliteter eller andet, I drømmer om. Garagen er opført med dobbeltparkering i forlængelse af hjemmet, så I har nem adgang og jeres biler kan stå sikkert.
Boligen er placeret midt i landlig idyl med store, grønne områder, som er at se, når I kigger ud ad vinduet, såvel som når I tænder bilen og eksempelvis kører mod Søllerød Naturpark. Alle hverdagens fornødenheder finder I desuden indenfor fem minutters kørsel til Holte midtby.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
5Antal rum
1984Byggeår
1899 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.815 kr.

Udbetaling

475.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

54,101 / 44.190 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sarah Müller
home Holte

Salg

sarah@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44