Rørsangervænget 29, 5610 Assens

149 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Velholdt og velindrettet etplansvilla i populært børnevenligt kvarter i Assens


Trygt og roligt beliggenhed på lukket vænge med gode stisystemer

Etplansvillaen her på Rørsangervænget 29 i Assens byder på 149 lyse og indbydende kvadratmeter, og boligen er velindrettet. Ejendommen er løbende blevet pænt vedligeholdt af ejerne gennem 18 år, som har tillagt ejendommen  gode forbedringer med bl.a. nyt og lækkert badeværelse med gulvvarme fra 2022, vinduer fra 2010, nyt tag fra 2014/2015, AUBO køkken fra 2015 samt ny solcelle inverter fra 2022. 

Indvendigt byder boligen på en god planløsning og I bliver budt velkommen i en nydelig entré, som via fordelingsgangen giver direkte adgang til hele 4 gode værelser, flot nyt badeværelse i et tidløsdesign og lækkert materialevalg fra 2022, originalt og meget velholdt gæstetoilet, lyst og venligt bryggers med egen indgang og med plads til vaskefaciliteter. Endvidere er der fra fordelingsgangen direkte adgang ind til den stor rummelig stue med flotte sæbebehandlet parketgulve og dejligt lysindfald fra den indbyggede karnap samt det store glasparti. Det store opholdsrum som ligger i åben forbindelse med køkken er det helt store hjerterum i boligen. Her er der nemlig plads til hele familien og mange gode hyggestunder både i det lyse samtalekøkken med spiseplads eller i stuen der kan rumme det helt store spisebord og sofaarrangement. Her kommer I ikke til at mangle plads! Allerede det tidlige forår og sene efterår indbyder til mange god timer i udestuen, som ligger i forbindelse med stuen og forlænger sommeren. Derudover kan I se frem til at nyde udelivet i den dejlige have med både bær – og frugttræer og det store stenbelagte gårdmiljø, som ligger helt privat op til huset– glæd jer især til de lange lune sommeraftener på den store terrasse, der er placeret lige mellem boligen og ejendommens carport med udhus/værksted. 

Beliggenheden hører ligeledes til i den attraktive kategori, for der er tale om et lukket vænge, hvor boligen ligger i enden - hvilket både sikrer jer rolige rammer om havehyggen og et trygt nærmiljø. De fredelige villaveje og kvarterets stisystem fører jer let og hurtigt rundt til byens faciliteter og tilbud. 
Lige op og ned af baghaven ligger der grønne fællesareal. Hertil kan det blandt andet nævnes at områdets legeplads ligger lige rundt om hjørnet, så børnene kan let mødes i leg over hækken. Ydermere finder i både den nærmeste børneinstitution og skole samt indkøbsmuligheder inden for 500 meter, og turen til centrum er ikke meget længere. 

Vi glæder os til at byde jer indenfor i den nydelige bolig til en fremvisning.

5Antal rum
1974Byggeår
2Antal toiletter
938 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.551 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,276 / 7.337 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070