Rørbækvej 29, Seest, 6000 Kolding

135 m2 villa

Kontant 2.650.000 kr.

Veludnyttet indflytningsklar udsigtsvilla - 247 etagemeter


En helt unik stemning - en villa med sjæl og hyggelige oaser

Denne pæne ejendom ligger på toppen i den vestlige del af Kolding i Seest, med en super skøn udsigt over Alpedalen, som kan nydes fra en af de mange indrettede hyggekroge som er etableret både inde foran pejsen i vinterperioden, såvel som ude i de solrige timer.

Huset udstråler en ro, hvor der er tænkt over sammenhængen i indretning, farver og interiør. Således der findes en helt unik stemning med lyse opholdsrum overalt. Helt unik finder du køkkenalrum/stue i et delvis åbent rum, hvor der er masser af plads og smukt lysindfald fra alle verdenshjørner. Udgang til overdækket terrasseområde med den skønneste udsigt og charme.

Grundplanet rummer alt hvad der i dagligdagen er nødvendigt for god trivsel, hvad angår rum og fordeling. Du har ialt 247 etagemeter fordelt som både bolig, gode rum i underetagen og et dejligt værksted. 

Underetagen har, ud over adgang fra en smuk lyserød trappe direkte fra grundplan, sin egen ind/ udgang udefra, hvilket nærmest gør at huset kan opleves som todelt. Her er højloftet og masser af muligheder for en teenageafdeling med 2 gode rum og pænt badeværelse.

Fin stor lukket og isoleret værksted.

Udearealer er et helt kapitel for sig.
Der er virkelig tænkt på hyggekroge, sol arealer, udsigt, men dog stadig i en vedligeholds nem stil, så fritiden kan nydes med det flotte view over Alpedalen.

Huset er der generelt kæret om, og i super fin indflytningsklar stand.

En super fin og velbeliggende perle. 
4Antal rum
1972Ombygget
2Antal toiletter
796 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.519 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,281 / 12.168 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33