Rønnevej 79, Nylars, 3720 Aakirkeby

155 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Charmerende villa uden bopælspligt i Lobbæk


- med stor have og skøn udsigt over markerne


I Lobbæk mellem Rønne og Aakirkeby ligger denne spændende og mulighedsfyldte villa, der er uden bopælspligt, men med hurtig overtagelse. Her kan I se frem til at få nøglerne til et rummeligt hus med to store stuer, et køkken, et badeværelse og fire værelser. Udenfor er en stor have og en skøn udsigt over markerne.
I bliver en del af et hyggeligt lokalsamfund omkranset af den smukke, bornholmske natur. En kort køretur bringer jer til de omkringliggende byer, som gemmer på flere af hverdagens nødvendigheder deriblandt indkøb, dagtilbud og skole.
Der er tale om en nydelig ejendom fra år 1880 med hvid facade, bindingsværk og lyseblå, småsprossede vinduesrammer. På taget er der solceller. Grunden udfolder sig på en 1.253 m2 stor grund, der foruden huset også giver jer udhuse til alskens formål.
Indenfor venter jer 155 m2 fordelt på stueplan og hele to førstesale. Starter I med at udforske stueetagen, finder I to store stuer, som bliver jeres primære opholdsrum med plads til samvær. Etagen fuldendes af et køkken, et badeværelse med badekar og et fyrrum med gennemgang til et værelse med hems.
Den ene første sal rummer yderligere to værelser, mens den anden første sal også har et værelse, hvor der er udgang til en sydøstvendt balkon.

På ejendommen er der opsat både solceller og solfangere, og der er mulighed for opsætning af brændeovn/pilleovn.
Glæd jer til at nyde sommerhalvåret i den solrige gårdhave eller på græsplænen i den store have med træer, buske og sågar et drivhus. Fra haven kan I falde i staver over den dejligste udsigt til de åbne marker.
5Antal rum
1980Ombygget
1253 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.210 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,812 / 4.593 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan Kohring Larsen
home Rønne

Indehaver

jklarsen@home.dk

56 95 75 51

56 95 75 51