Rønnevej 29, Vestermarie, 3720 Aakirkeby

314 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Stor, flot ejendom uden bopælspligt


- ideel til den store familie

Lidt udenfor Aakirkeby ligger denne store ejendom, der er uden bopælspligt, hvorfor mulighederne står i kø. Der er plads til den store familie, ligesom ejendommen er oplagt som tofamiliehus.

Udendørs er der på samme vis skønne rammer i den hyggelige have, der er omgivet af marklandskabet. Beliggenheden er ideel for jer, der ønsker byens komfort indenfor rækkevidde, men som samtidig vil have en landlig base, hvor det er naturen, der sætter dagsordenen. Indkøb, idræt, skole og pasningstilbud nås nemt på cyklen, og så kan I også starte bilen til stranden eller køre til Rønne på mindre end et kvarter. 

Selve boligen er utrolig flot indrettet med nyt køkken-alrum fra 2022 og stue centralt i stueplan, som også er renoveret i 2022. Bemærk specielt den fantastiske endevæg i stuen, som er med eg akustik-plader fra FibroTech. Det fine køkken-alrum har synlige bjælker og loftspots, der bidrager til en helt særlig stemning.

Denne etage omfatter også to værelser samt 2 badeværelser + et dejligt stort rum med spabad, som man evt. kan lave til spa afdeling. I får desuden adgang til et disponibelt rum og et værksted på dette plan, mens første sal har en hyggelig stue, yderligere tre værelser samt et depotrum. 

Kom med i haven, som kan tilgås fra køkken-alrummet og som giver jer dejlige opholdsmuligheder, solkroge og beplantning, der bidrager til, at atmosfæren emmer af idyl. Omkring jer strækker naturen sig, så langt øjet rækker, så her får I en virkelig dejlig oase. 

Er det jer, der skal slippe boligdrømmene løs på Rønnevej 29 - så tøv ikke med at booke en fremvisning.

7Antal rum
1981Ombygget
2Antal toiletter
6717 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.026 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,527 / 9.114 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Kaas Westh
home Rønne

Salg & Vurdering

towe@home.dk

56 95 75 51

56 95 75 51