Riisvej 14, 4540 Fårevejle

98 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Håndværkertilbud - kom gerne med et bud på huset.


Riisvej, Fårevejle

I Veddinge, direkte ud til områdets fænomenalt smukke naturområder, der fører til kyststrækningen og børnevenlige badestrande, inviteres I nu indenfor i idylliske rammer, hvor drømmen om livet på landet virkelig kan udfolde sig.
Boligen er opvarmet med en moderne luft til vand varmepumpe fra Bosch og har gulvvarme i hele huset samt udhus. Denne energiform er den absolut billigste på markedet og holder elregningen på lavest mulige niveau

Velkommen til Riisvej 14, der inviterer indenfor, for enden af en lang indkørsel og med fuldkommen uforstyrrede kig over den omkringliggende natur, på en skøn grund med både syd- og nordvendt have. Denne yderst charmerende og idylliske villa er oprindeligt helt tilbage fra 1793, men er selvfølgelig siden istandsat og opdateret. I dag får I her fantastiske muligheder fordelt over to længer, med god plads og mange forskellige måder hvorpå I kan indrette jer.
I den ene længe er pladsen fokuseret omkring fællesarealerne med en opdelt stue og et hyggeligt alrum på tilsammen 11.5 meter. Her er desuden et fint badeværelse med brus samt adgang til husets anden afdeling (registreret som udhus på BBR), hvor I finder fire værelser af varierende størrelser og udformninger. Der er gulvvarme i hele huset og i udhuset, og hele boligen er opvarmet med en moderne økonomivenlig Bosch luft til vand varmepumpe.
Boligen trænger flere steder til opdateringer, men alle faciliteter fremstår brugbare. Her er fantastiske muligheder for jer, der sætter pris på den slags charme, der kun kan findes i gamle ejendomme som denne. På grunden har I god plads og haven er delt op i to afdelinger, hvor den ene vender mod syd og den anden mod nord, hvor grunden grænser direkte op til åben natur, der næsten uden afbrydelser over Odsherreds særegne, kuperede og særligt smukke landskab, strækker sig hele vejen til kysten. Her lokker vandet med alle sine mange muligheder, ligesom I finder skønne bademuligheder.
Den landlige og fredfyldte hygge ligger under ti minutters kørsel fra Asnæs, hvor I kan foretage alle slags indkøb, ligesom I her finder både skole, gymnasium, pasningsmuligheder samt station med togforbindelser mod både Nykøbing Sjælland og Holbæk.

Kontakt home Asnæs for en fremvisning på tlf. 59650165.

4Antal rum
2010Ombygget
1349 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.715 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,969 / 5.500 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65