Ribevej 48, Skrydstrup, 6500 Vojens

156 m2 villa

Kontant 485.000 kr.

Skrydstrup


Ejendom med mange muligheder - Støjkompensation medfølger til køber

Beliggende i hjertet af Skrydstrup sælges denne bolig med et god veludnyttet boligareal og god plads til ens hobbyaktiviteter. 

Skrydstrup byder på et godt lokalsamfund med vuggestue, børnehave og ikke mindst cykelsti til Vojens by med skole, og hvor man har gode indkøbsmuligheder og et stort udbud af idrætsfaciliteter

Benytter man boligens ene entre bydes man velkommen til dejligt spisekøkken med god skabs-, skuffe- og spiseplads. Fra Køkkenet  er der adgang til hyggelig vinkelstue, hvor der er mulighed for både at indrette spise samt dagligstue, her også med udgang til vestvendt terrasse.

Vælger man boligens anden entre finder man to gode disponible rum. Derudover finder vi også et soveværelse med eget badeværelse med bruseniche. Den anden vej finder man en mellemgang med adgang ud til værksted med to disponible rum med gode anvendelsesmuligheder. 

Bryggerset har mulighed for vaske- og tørre faciliteter til dagligdagens praktiske gøremål. Herfra trappeopgang til førstesalen.

På førstesalen finder vi repos og  to gode børneværelser.

Gulzone - støjkompensation medfølger ejendommen til køber.

Udenfor finder vi en dejlig ugeneret have hvor træer og buske, som skaber hyggelige hjørner. Et overdækket terrassemiljø hvor man kan sidde og slappe af.

Er dette boligen i leder efter, tøv ikke med at ringe til os allerede i dag, og book en fremvisning på 74 53 05 45

4Antal rum
1900Byggeår
1293 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

485.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.600 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,899 / 2.285 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545