Ribevej 21, 6780 Skærbæk

92 m2 villa

Kontant 675.000 kr.

Charmerende villa med attraktiv beliggenhed i Skærbæk.


Opvarmes med fjernvarme!

Centralt beliggende i Skærbæk finder du charmerende Ribevej 21. Villaen er i gåafstand til skole, institution, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og offentlig transport. 

Huset er opført i 1954 og har et samlet boligareal på 92 kvm foruden en disponibel kælder på 72 kvm.  Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten, decratag samt plastvinduer i stueetagen og trævinduer i kælderniveauet. Huset opvarmes med fjernvarme. 

Indvendigt byder boligen på en nydelig entré med plads til opbevaring af overtøj m.m. Herfra er der adgang til det rummelige køkken, der fremstår velholdt med lyse facader og pænt klikgulv. Videre føres du ind i husets store stue, der er med gulvtæppe og lyst loft og med god plads til både spisebord og sofagruppe. Udestuen kan tilgås fra husets stue, og har en rigtig fin størrelse til et ekstra spisebord, familien kan samles omkring eller en hyggekrog, hvor man kan nyde hyggeligt samvær. Ophold i udestuen kan ske de fleste af årets dage, da der er et flot klinkegulv og praktisk thermotag. Stueplanet indeholder to værelser, der ligger i forlængelse af hinanden. Det første af værelserne er med indbygget skabsplads og har god plads til en dobbeltseng. Det andet værelse er mindre, og kan evt. bruges som kontor eller til ekstra opbevaringsplads. Husets badeværelse, er holdt i et lyst miljø med pæne lyse klinker og loft. 
Kælderniveauet byder på et stort bryggers med god plads til vaskefaciliteter og med udgang til haven. Herudover er der 4 disponible rum, som med fordel kan udnyttes opbevaringsrum, værksted eller måske endda ekstra værelser. 

Udvendigt finder du en dejlig størrelse grund på 717 kvm, med en dejlig garage med plads til en bil, med sine 25 kvm rummelighed. Herudover er der en dejlig overdækket terrasse, hvor man kan sidde uforstyrret om sommeren, når solen bliver for skarp. 

Grunden er afgrænset af plankeværk samt hæk. Den store indkørsel er udlagt i grus, og en flisebelagt sti rundt om huset, giver mulighed for, at nyde udelivet i alle døgnets timer. 
Haven er udlagt i græs, med smukke bede og træer. 

For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på telefon 74 72 62 70.
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!
3Antal rum
1954Byggeår
717 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.223 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,985 / 3.169 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270