Ribelandevej 129, Sølsted, 6270 Tønder

178 m2 villa

Kontant 1.245.000 kr.

Indflytningsklar villa beliggende i naturskønne omgivelser


Godt 3 ha. jordtillæggende med et væld af muligheder!

Beliggende i rolige omgivelser, udbydes denne flotte og velholdte villa på Ribelandevej. Huset ligger på landet, men du har altså kort afstand til byen på trods af det - der er nemlig kun knap 3 km til Bredebro og 11 km til Tønder, hvor der altså er indkøbsmuligheder, institution, skole, fritidsaktiviteter samt offentligt transport. Ejendommen byder på god plads, til at udleve din hobby og nyde de naturskønne omgivelser. Du har et samlet grundareal på i alt 30.334 kvm, som du og din familie kan boltre sig på. 
Huset er opført i 1935 og byder på 178 kvm bolig fordelt i to plan. Udvendigt fremstår huset med en muret facade i lyse sten, plastvinduer og eternittag. Huset opvarmes via varmepumpeanlæg med jordvarmeslanger. Ydermere er der på taget etableret solvarmeanlæg til produktion af varmt brugsvand. Huset er klassificeret med et flot energimærke D. 

Indvendigt byder boligen på en nydelig entré med plads til opbevaring af overtøj m.m. Herfra er der adgang til et rummeligt værelse, med pænt gulvtæppe, lyst listeloft og gode indbyggede skabe. Stueetagens badeværelse har en god størrelse, og er holdt i et lyst miljø, og byder både på badekar og bruseniche. Der er et mindre teknikrum, hvor bl.a. varmvandsbeholderen til jordvarmeanlægget findes. Køkkenet er med smukt klinkegulv og har god plads til at indrette sig med et spisebord, hvor familien kan samles omkring. Køkkenmiljøet er med lyse fronter og generelt godt holdt. Husets stue bliver højst sandsynligt familiens samlingspunkt - her er der nemlig god plads til både spisebord og sofagruppe, hvor familien kan hygge sig i. På husets 1. sal finder du et stort repos som evt. kan udnyttes til kontor, 4 gode værelser og endnu et dejligt badeværelse.
Tilhørende huset er der etableret en sydvendt terrasse, hvor solen kan nydes i de rolige omgivelser. I forlængelse af huset ligger garagen med god plads til en bil med sine 39 kvm. Lige ved siden af finder du et udhus på 19 kvm, som med fordel kan benyttes som værksted eller til opbevaring.
Udvendigt finder du 3 praktiske udhuse på i alt 94 kvm, hvor du altså igen har rig mulighed for at udleve dine hobbyer. Ejendommen kunne sagtens benyttes til dyrehold - så hvis du drømmer om at have en hest eller 2 gående, så er dette en oplagt mulighed.

Her er der altså virkelig tale om en ejendom, hvor du kan udleve dine drømme, og kun har fantasien som begrænsning. 

Så tøv ikke med at kontakte home Tønder for en fremvisning på 7472 6270. 
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!

6Antal rum
1978Ombygget
2Antal toiletter
30334 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.162 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,236 / 5.757 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270