Regnersvej 60, 3650 Ølstykke

190 m2 villa

Kontant 5.695.000 kr.

Indflytningsklar familievilla med fremragende planløsning


Moderne bolig fra 2005 med tilbygning fra 2010


I ét af Ølstykkes nyere villakvarterer finder I en bolig, som virkelig taler børnefamiliens sag. Indenfor møder I en meget veldisponeret indretning og et tidssvarende boligareal på 190 m2, mens haven formår at være både nem og helt privat. Huset er desuden opført i 2005, udvidet i 2010 og løbende opdateret, så I kan flytte direkte ind.
Vi ved, at børnefamilier har rigeligt at se til. Vi ved også, at man må tage de smutveje, der byder sig, og denne villa er netop en smutvej til det rolige familieliv i Nordsjælland. Ringer I efter en flyttebil, er I allerede nået langt, og den høje boligkvalitet betyder, at I ikke skal zigzagge mellem flyttekasserne, mens I knokler med de sidste renoveringer.
Fem år – længere kunne man ikke modstå fristelsen til at føje yderligere kvadratmeter til boligarealet. Bestræbelserne har båret frugt, og husets endelige form vægter en fin planløsning med god fleksibilitet. Set udefra præsenterer villaen sig med lyse, sandfarvede murstensfacader og valmede tagflader, som også dækker store dele af flisegangen, der løber hele vejen rundt om huset. Dermed får I flere forskellige terrassemiljøer, der tilsammen dækker solens bane fra tidlig formiddag til sen solnedgang. Samtidig er haven nem at holde, og boligen ligger højt i terrænet, så over hækken ser I ikke andet end hustage.
Også inden for de senere år er boligen blevet forstærket. Begge badeværelser hører til de seneste renoveringer, mens husets utraditionelle grundplan er direkte årsag til den vellykkede indretning. I den østlige del af boligen finder I den komplette forældreafdeling, som byder på walk-through-closet til eget badeværelse, og i modsatte side ligger de tre børneværelser. Har I behov for flere soveværelser, kan det sagtens komme på tale – opholdsrummene er nemlig dimensioneret, så den udvidede familie kan samles omkring langbordet. Det lækre, lyse køkken-alrum er i forvejen rummeligt, og med en opholdsstue i tilsvarende størrelse får I en bolig, som i udpræget grad inviterer til samvær. Der er gulvvarme i samtlige rum, og bemærk i den forbindelse, at rørlæggerne allerede er i fuld sving, så fjernvarmen er lige på trapperne.
Vi byder hjerteligt velkommen. Kontakt os.

6Antal rum
2010Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.319 kr.

Udbetaling

285.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,693 / 26.029 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Troels Nyegaard Pedersen
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

troped@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14