Randvej 14, 7150 Barrit

108 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Barrit - Juelsminde


Udsigtsvilla med idyllisk beliggenhed

Hvis I drømmer om at bo i fredfyldte og naturskønne omgivelser, er denne spændende villa måske jeres næste hjem. Ejendommen ligger højt i landskabet få skridt fra skoven, og der er kun en kort cykeltur ned til Rand Strand. Fra boligen er der en helt fantastisk udsigt over åbne marker og bølgende skovbryn med vandet i baggrunden knapt 1 km fra ejendommen - og med en udsigt over vandet, der strækker sig næsten 700 meter. Der er kun tre kilometer til Barrit, hvor I finder skole, daginstitution og idrætsfaciliteter, mens både Stouby og Juelsminde kan nås på omkring ti minutter i bil. Skolebussen kører foran hoveddøren og fiberinternet er lagt ind.
Villaen er opført i 1933 i klassisk murermesterstil med rødstensfacade og halvvalmet tag. Her kan I flytte ind i en bolig med masser af sjæl og charme og et imponerende lysindfald, som er særligt udtalt i den flotte glaskarnap. Der er også gode muligheder for at opdatere, hvis I ønsker at sætte jeres eget præg på materialevalg og finish.
I stueplan er der et dejligt sammenhængende opholdsmiljø med to stuer samt karnapstue. Særligt karnapstuen skal fremhæves, for dette er virkelig et rum, der skiller sig ud. Den sydvendte placering sørger for masser af sol og naturligt lys, og med vinduer hele vejen rundt er panoramaudsigten over det omgivende landskab intet mindre end fænomenal.
I stueplan er der desuden et soveværelse med indbyggede skabe og østvendt vindue. Hertil kommer et køkken, et bryggers og et badeværelse. Det vil også være muligt at tilpasse rumfordelingen efter jeres eget behov, hvis I eksempelvis ønsker færre og større opholdsrum.
På førstesalen finder I endnu et værelse samt en stor møblerbar repos med vinduer mod flere verdenshjørner. Også heroppe er udsigten fantastisk, og I får mange spændende indretningsmuligheder.

Beliggenheden taler for sig selv. Ned til vandet er en hyggelig skovsti som må benyttes af kommende ejer. Her kommer I ned til den skønneste bred, hvor man kan fiske, bade og isætte en jolle. 

Grunden er 700 kvadratmeter og bebyggelsesprocenten er 30%, hvorfor I også kan vælge at bygge helt nyt på denne beliggenhed med 210 m2. 

Skal denne villa med den idylliske beliggenhed nær skov og vand være jeres næste hjem? 
6Antal rum
2011Ombygget
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.077 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,288 / 11.962 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Flesner
home Juelsminde

Ejendomsmægler MDE

flesner@home.dk

73707130

73707130