Rådmands Boulevard 16, 8900 Randers C

207 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

BOULEVARD KVARTERET - 10 MINUTTERS GANG FRA RÅDHUSPLADSEN - NEMT TIL E45


FLOT MODERNISERET VILLA I 3 PLAN MED MANGE SKØNNE DETALJER

Er du til det bynære samfund, men samtidig sætter pris på rummelighed, kvalitet og flot istandsættelse, så skulle du gøre dig selv den tjeneste, at booke en fremvisning på denne bolig - du vil få en skøn oplevelse.

I området finder du alt hvad du har brug for i dagligdagen - er det E45 eller Randers Banegård, der jævnligt bruges, så er der kun 5 minutters kørsel til begge dele.  Til Gudenåen og Fladbro skov tager det lidt længere - en fantastisk natur med både vand og skov. Herudover er der "Vestparken" -  en skøn oase med kuperet terræn. Diverse skoler, børnehaver og vuggestuer, gode indkøbsmuligheder samt Water and Wellness med mange muligheder for badning. Og så må vi selvfølgelig ikke glemme vores store sportshaller, tennisklubben og Randers Stadion.

Sælger har istandsat og moderniseret samtlige 3 plan. Her er ikke gået på kompromis og sælger har været grundig hele vejen igennem. Sælger har udarbejdet en liste over alt hvad der er lavet - den er lang - meget lang. Det er lige fra alt i vægge, gulve og installationer - her er bl.a. gulvvarme i hele stueplan.

Når du træder indenfor mærker du med det samme den dejlige atmosfære og den skønne rummelighed. Her er god lofthøjde, flotte gulve og vægge og så passer alt sammen - så kan du lide den stil sælger har valgt - så er boligen lige til at flytte ind i.

INDEHOLDER I STUEPLAN: Skøn hall (tidligere erhverv) som også kan bruges til kontor. Dejlig stue med god plads og åben til det lækre Designa køkken fra 2020 med alt i hårde hvidevarer. Mellemgang med adgang til stort og dejligt badeværelse med bruseniche, væghængt toilet m.v..
INDEHOLDER PÅ 1. SAL: Skønt og dejligt soveværelse med walk-in. 2 skønne værelser hvor det ene har udgang til en tagterrasse. Dejligt badeværelse med bruseniche.
INDEHOLDER PÅ LOFTET: Ad lille men god trappe kommer du op i et fantastisk multirum med god plads og ved siden af dette, er der et isoleret loftrum.
INDEHOLDER I KÆLDEREN: Her er der bl.a. et helt nyt vaskerum med 2 vaskemaskiner og 2 tørretumbler. Et stort og fedt lege/spillerum - helt unikt.

Haven er dejlig lukket og her er der en udestue samt nyt udhus med overdækning og en god garage.
7Antal rum
1918Byggeår
2Antal toiletter
706 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.693 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,120 / 15.980 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00