Prinsevej 13, 5631 Ebberup

94 m2 villa

Kontant 949.000 kr.

Flot opdateret villa i skønne, landlige omgivelser


Dejlig, ugeneret baghave og udsigt over åbne marker

For jer, der leder efter et lyst, indbydende og velindrettet hjem i trygge og rolige omgivelser, er det svært at forestille sig et bedre boligmatch end den flotte villa her på Prinsevej 13 i hyggelige Ebberup. Der er nemlig tale om en indflytningsklart bolig med 94 velfordelte boligkvadratmeter, en meget anvendelig underetage samt en god garage.
Ejendommen ligger lige ud til de åbne marker, der omkranser byen, og I kan således se frem til at få ganske rolige rammer om udelivet i den enkelt anlagte baghave, som med sine to skønne terrassemiljøer giver jer mulighed for at følge solens gang over himmelen.
Samtidig er der ikke mere end en kort cykeltur til såvel byens skole og sportshal som den lokale købmand og gode pasningstilbud for de yngste. Med bare seks kilometer til Assens kan I ligeledes let cykle hertil, og tager I bilen, kan turen til henholdsvis Faaborg eller Odense klares på cirka en halv time.
Boligens stueplan er indrettet med fokus på de fælles hyggestunder i hjemmet, for ud over entréen er her et stort køkken samt en endnu større opholdsstue. Stuen er forsynet med en pilleovn, som kan skrue op for såvel varmen som den hyggelige stemning i det store opholdsrum, og fra køkkenet er der udgang til en dejlig terrasse.
Her er der takket være terrassens østvendte orientering mulighed for at fange solens stråler lige fra den tidlige morgenstund, så I får gode chancer for at kunne nyde morgenkaffen i solen – endda under åben himmel og med et flot vue ud over haven og de åbne marker, som bliver jeres nærmeste naboer bagtil.
Fra entréen i stueplan fører et trappe til husets første sal, hvor I kan se frem til at indrette jer i to gode værelser. Etagen rummer også et toilet, og i kælderplanet finder I et stort badeværelse med muret bruseniche. Der er også egen indgang samt et vaskerum med grovkøkkenfaciliteter i underetagen, og dertil kommer endnu et godt ekstrarum med et væld af anvendelsesmuligheder.

**Bemærk at sælger har ladet udbedre punkter i både elrapport og tilstandsarpport siden udarbejdelse. Udøfrt af aut. elinstallatør og VVSmester**
4Antal rum
1936Byggeår
695 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

949.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.289 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,545 / 4.384 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070