Poul Smeds Vej 7, 9362 Gandrup

150 m2 villa

Kontant 1.548.000 kr.

Stor kvalitetsvilla med 67 gode bonuskvadratmeter - Mulighed for bytte med hus i Dronninglund


Skøn have og rolig beliggenhed nær både marker og byen

Har du brug for god plads, og sætter du pris på den type fred og ro, som man kun finder i et lille bysamfund? Så må du ikke snyde dig selv for at kigge grundigt nærmere på ejendommen her på Poul Smeds Vej 7 i Gandrup.
Villaen fra 1986 byder nemlig på 150 m2 bolig, som suppleres af en stor udestue på 34 m2 samt en integreret carport på 36 m2, der samtidig fungerer som bindeled til en ekstra bygning med yderligere 67 virkelig velanvendelige kvadratmeter. Grundarealet på 1.219 m2 er ligeledes til den gavmilde side.
Poul Smeds Vej er en lille, blind og uforstyrret vej med få huse. Til den ene side grænser den op til åbne marker, og der er samtidig ikke langt til byens midte med bl.a. god skole og sundhedshus og til sportsklubben i forbindelse med hallen.
I østlig retning er der blot få kilometer til Hals og strandene langs Kattegatkysten. Limfjordens bredder er endnu tættere på, og af mere praktisk karakter er turen ind til Aalborg via Nørresundby bestemt også aldeles overkommelig i tid og længde.
Kigger vi indenfor, får du en villa i ét praktisk plan, som er indrettet med et stort, indbydende og virkelig velsammenhængende opholdsafsnit. Her ligger køkken-alrummet, hvor der er brændeovn, i et åbent rumforløb med stuen og den store udestue, hvorfra der er videre udgang til en dejlig sydvendt terrasse.
Det oplagte forældreafsnit finder du ligeledes i denne ende af huset. Det byder på et soveværelse med skabsvæg, og lige ved siden af ligger et stort flisebadeværelse med såvel bruseniche som badekar. I praktisk direkte forlængelse af køkkenet ligger bryggerset, hvorfra der er adgang til endnu et badeværelse samt til to værelser. Fra det ene af disse er der via en smart passage, som løber bag dobbeltcarporten, forbindelse til bygningen med de gode bonuskvadratmeter. Den kan benyttes til kontor eller mange andre formål. Her er nemlig både køkken- og badefaciliteter samt tre fine rum af samme høje kvalitet som værelserne i selve boligen.

Haven er tydeligvis anlagt med stor kærlighed og grundighed. Du får flere terrasser og kroge, hvor du kan nyde sol såvel som sval skygge. Blomsterbede byder på noget rart for blikket, høje, gamle træer føjer både skyggepletter og karakter til haven, og endelig er her også et drivhus, hvor du kan lade dine grønne fingre få frit løb. Lyder det som noget for dig? Kontakt os på 98 25 27 44.
Sælger er åben for bytte med mindre hus i Dronninglund - Ring for at høre nærmere.

7Antal rum
1988Ombygget
3Antal toiletter
1219 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.548.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.885 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,995 / 7.164 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ole Randorf Jørgensen
home Hals

Ejendomsmægler, MDE

olerj@home.dk

98252744

98252744