Pile Alle 10, Øverød, 2840 Holte

237 m2 villa

Kontant 12.995.000 kr.

Velkommen til Rosenlund - Fantastisk charmerende ejendom centralt i Holte


Tofamilieshus på over 400 etagemeter

Nu har vi den udsøgte fornøjelse at byde jer velkommen til Rosenlund – en af områdets ældste ejendomme og utvivlsomt en af de mest charmerende. Huset er i dag opdelt til to familier, og den gør sig derfor som et helt vidunderligt hjem, der kan huse flere generationer såvel som den store pladskrævende familie.

De samlede arealer bag den gulpudsede facade rummer samlet over 400 etagemeter og komplet indflytningsklare rammer. Som de indre arealer står nu, byder hver bolig på tre værelser og to stuer en suite med brændeovn, et pænt køkken og et badeværelse med separat bruseniche. Alt sammen tager sig velholdt og indbydende ud, og hertil er der desuden kælderen med bl.a. værksted, bryggers og to isolerede rum anvendelige til f.eks. kontorer samt tagetagen, som giver gode opbevaringsmuligheder. Tårnet med flagstang sætter prikken over i’et med sin 360 graders udsigt.

Rosenlund har helt præcis stået her siden 1901, som også står øverst på den renoverede facade. Den blev omfattende renoveret i 2020, og inde som ude er huset i det hele taget passet og plejet efter alle kunstens regler, så det hele fremstår yderst velholdt; det tæller bl.a. også isolering, inventar i køkkener og badeværelser såvel som fibernet og opvarmning. Haven på den 1.124 m2 store grund byder endvidere på en stor græsplæne, terrasse og balkon med markiser, pergola samt frugt- og klatretræer.

Beliggenheden er på én og samme tid rolig og central. Rosenlund befinder sig blot en kort gåtur fra Holte Midtpunkt og S-tog, og samtidig har I freden med et smukt kig til naturen og Birkesø. Udsigten inviterer, og her vil de omkringliggende skove, Geels Skov og Rude Skov med Løje sø gøre sig til med lange ruter under træernes kroner. Institutioner, Holte Skole, bibliotek, supermarkeder, restauranter og caféer har I også inden for en radius af en kilometer, så I fra jeres nye adresse let kan få hverdagen til at gå op.

12Antal rum
2020Ombygget
3Antal toiletter
1124 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

12.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

13.178 kr.

Udbetaling

650.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

73,919 / 60.381 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44