Peter Freuchensvej 9, 7100 Vejle

147 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Velindrettet villa med nyt tag fra 2024


Beliggende i attraktivt nabolag på Søndermarken med kort afstand til Sønderskov

Lad os byde jer indenfor på en fremvisning af Peter Freuchensvej 9, hvor vi nu udbyderdenne skønne villa, som rummer et boligareal på 147 kvadratmeter. Det her er kort fortalt den ideelle bolig for unge førstegangskøbere, der planlægger at få børn såvel som den allerede veletablerede familie, som ønsker hus og have.
Villaen er bygget i 1917 og matriklen er 1.033 kvadratmeter stor, og den er bl.a. anlagt med skure, der byder på gode anvendelsesmuligheder samt en dejlig have, hvor I får plads til leg og aktiviteter såvel som afslapning – sidstnævnte giver det store, hyggelige terrassemiljø ideelle rammer om, og som et ekstra plus kan vi oplyse, at den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, selvom den står flot og velholdt.
Boligen strækker sig over to plan, og planløsningen er veludnyttet med plads til både samvær og privatliv. Hoveddøren åbner til entréen, og herfra er der videre afsæt til resten af etagen, som fordeler sig over et tidløst badeværelse, et hyggeligt og funktionelt køkken-alrum, en stor og indretningsvenlig vinkelstue, en charmerende udestue og et bryggers. Dertil kommer hele førstesalen med tre gode og møblerbare værelser, der alle er lyse og indbydende. Det her er med andre ord en god og praktisk bolig, der står klar til at byde sine nye ejere velkommen.
Med denne adresse er I sikret en nem og bekvem hverdag tæt på både byliv og natur. Nabolaget breder sig nemlig ud i 1. parket til Søndermarkens skønne naturvidder med bl.a. gode stisystemer til gang, løb og mountainbike. Der er hverken langt til skole, daginstitutioner eller fritidsaktiviteter, og pendleren har tilmed kun 4 minutters kørsel til motorvejen, hvilket må siges at være et stort plus. Prikken over i’et er uden tvivl den korte afstand ind til midtbyen, som byder på alt lige fra kultur, historie og et velassorteret butiksliv.

Kontakt home Vejle på 75 82 28 11 for en fremvisning. 
5Antal rum
1917Byggeår
1033 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.038 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,562 / 9.395 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811