Købsaftale underskrevet

Peter Damsvej 19, 4180 Sorø

191 m2 villa

Kontant 8.875.000 kr.

Sjælden udbudt villa direkte til Pedersborg Sø


unik og skøn beliggenhed

Velkommen til en sjældent udbudt ejendom med en vidunderlig og unik beliggenhed, som vil få en hver køber, der møder denne ejendom til at smelte. Ejendommen er beliggende i et af Sorø´s mest eftertragtede områder. Beliggenheden er ikke bare skøn, den er også central, så uanset hvilken gøremål du har i løbet af hverdagen, har du mulighed for at spadsere dertil eller tage cyklen. Derudover har du mulighed for at gå en fantastiske tur på stien rundt om søen, som du har adgang til via haven. 
Den centrale beliggenhed giver kort afstand til indkøb, skoler og fritidsaktivitet, samt halvtimesdrift fra Sorø Station til København og Odense. Ejendommen er opført i 1962 og tilbygget i henholdsvis 1997/1998 og 2006. Villaen er løbende moderniseret, og senest med nyt badeværelse i 2020, 3 lags vinduer i 2018 og zinktag i 2009 og fremstår i rigtig flot og indflytningsklar stand. 
Ombygningerne af ejendommen udløste i 2002 Nykredits Fonds Boligpris.

Indeholdende: Entré samt gæstebadeværelse med flisebruseniche. Boligens kerne er husets store stue, hvor der er store panoramavinduer, som giver en fantastisk udsigt over parklignende haven og Pedersborg Sø. Direkte fra stuen kan den fantastiske udsigt også nydes fra den store vestvendte fliseterrasse, hvor der er eftermiddag- og aftensol. I åben forbindelse med stuen er husets lyse køkken/alrum, som har et flot lysindfald fra stort panoramavindue samt ovenlysvinduer. Ligeledes er der et åbent ildsted mellem køkken og stue. Fra køkkenet er der adgang til stort grovkøkken, mellemgang med udgang til forhave/parkering samt stort vaskerum med skabsvæg og udgang til gårdsplads. Boligen byder på en forældreafdeling med soveværelse og direkte adgang til stort stilfuldt rummeligt badeværelse med brus og nedsænket badekar samt udgang til ugenert terrasse. Derudover en børneafdeling med 3 gode værelser, hvoraf 2 af værelserne har udgang til den vestvendte terrasse samt udsigt til søen. 

Til ejendommen er der desuden et godt isoleret værkstedsrum/udhus på 22 kvm., og som i dagbenyttes som depotrum. Endvidere stort udhus på 14 kvm og cykeludhus på 6 kvm. Ejendommens store grund på 2.058 m2 er niveauopdelt og anlagt med træer og buske, der giver en dybde i haven og med søen som smukkeste baggrund.

Haven er ugenert og fører helt ned til Pedersborg Sø, og med en skøn anlagt vestvendt terrasse i hele husets længde, hvor man blot kan sidde og nyde naturen og udsigten. Denne fantastiske beliggenhed skal opleves ved selvsyn, fordi ord ikke kan beskrive den udsigt, som møder én. Kom selv og kig.
5Antal rum
1997Ombygget
2Antal toiletter
2058 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Langesø
home Sorø

Indehaver, ejendomsmægler, valuar, MDE

lange@home.dk

57 87 05 00

57 87 05 00