Padkærvej 100, Padkær, 9670 Løgstør

282 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Fantastisk beliggende, godt pakket ind.


Synlige bjælker og de røde sten på gulvet indikere en helt fantastisk ejendom.

Når man er så heldig at finde en ejendom som den vi har fundet på Padkærvej, så bliver man ekstra glad, især når det viser sig at nuværende ejer har bibeholdt boligen så det stemmer overens med den atmosfære man forbinder med en stråtækt ejendom.
Nuværende ejer har formået at pakke ejendommen ind i beplantning, det gør at roen sænker sig med det samme, at man drejer ind på grus pladsen. Entreen er med sine synlige bjælker og de røde sten på gulvet det første der indikerer, at man her har fornøjelsen af en skøn ejendom. Køkkenet er stort og rummeligt og indretningen har været forud for sin tid. For i åben forbindelse med den indrettet spiseplads i køkkenet, har man en fin vinkel på, hvor det på nuværende tidspunkt er sat et lille skrivebord, køkkenet bliver for de fleste det naturlige samlingssted for hele familien, og her må man sige at mulighederne for dette er mange.
Bag de franske døre har man spiseplads hvor der er plads til at samle hele den store familie.
I underetagen har man ligeledes en stor og rummelige stue med udgang til haven, også her har man fornøjelsen af de gamle bjælker i loftet som giver rummet en fantastisk charme og varme. Underetagen er også indrettet med et godt badeværelse med stort badekar og sauna.
Vinkeltrappen i entreen fører op til 1. sal som er fantastisk udnyttet. Her har man tre gode værelser, en stor repos, badeværelse og et stort soveværelse.
Fra stueetagen har man direkte adgang til udbygningen. Her er mulighederne mange, rummet kunne egne sig godt til gildesal, værksted eller blot til et af de rum vi alle har brug for til opbevaring.

Udenoms arealet har lige så mange muligheder, her har sælger valgt at haven skal kunne holdes uden alt for meget vedligehold, så størstedelen er udlagt med græs. Så drømmer du om staudebede, køkkenhave og din egen lille frugt og bær plantage, så er det bare at gå i gang.
Fra ejendommen her på Padkærvej har du ikke langt til alt det du skal bruge i dagligdagen. Overlade er blot 3 km fra indkørslen her på Padkærvej, i byen er der et dejligt sammenhold, en god Dagli´ Brugs og her er Overlade friskole og børnehus også beliggende. Her tilbydes pasning af børnene i alle alderstrin, helt fra vuggestue til de store skolebørn i 9 klasse. Indenfor ganske kort afstand er der mange muligheder, både til større indkøb i Aars og Farsø, men også til mange gode aktiviteter for hele familien i Gatten hvor der både er svømmehal, bowling, wellness og den berømte golfbane. Aars 20 km Farsø 12 km Gatten 7 km.
8Antal rum
1982Ombygget
2Antal toiletter
2824 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.952 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,265 / 4.146 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kamilla Kristensen
home Aars

Ejendomsmægler MDE

kamillak@home.dk

98621020

98621020