Orte Vejsmark 23, Orte, 5560 Aarup

190 m2 villa

Kontant 625.000 kr.

1 plans villa på 190 m2 med mulighed for at sætte jeres eget præg


Børnevenlig beliggenhed få skridt fra Frøbjerg-Orte Friskole, daginstitution og vuggestue

I den hyggelige landsby Orte venter denne villa på at danne rammen om jeres familie. 
Boligen kræver en kærlig hånd, og er ideel for jer, der ønsker at lave gennemgribende renoveringer og skabe jeres drømmehjem.
For børnefamilien vil det være et stort plus, at villaen tilmed ligger lige overfor den populære Frøbjerg-Orte Friskole og den tilstødende daginstitution.
Ejendommen fra 1965 præsenterer sig pænt udefra med en velanlagt forhave i japansk inspireret stil, der byder jer velkommen. Inden døre venter en rummelig bolig på 190 m2, der inkluderer fire værelser, to badeværelser, et køkken, bryggers samt to stuer i forskellige niveauer.
Boligen er velegnet til børnefamilien og giver mulighed for at indrettet både voksen- og børneafdeling med egne badeværelser. Den ene ende af huset har et værelse med let adgang til et badeværelse med bruseniche, ideelt som voksenafdeling. I den anden del er der tre gode værelser og et badeværelse med badekar til familiens yngste
De to stuer har brede vinduespartier, der inviterer solen ind og giver et godt lysindfald. Den største stue kan bruges som spisestue med udsigt til haven. Trinene ned til den anden stue fører til et hyggeligt sofamiljø ved rustikke murstensvægge. Køkkenet har plads til både madlavning og en stor spisekrog, og bryggerset har udgang til en stor terrasse samt plads til vaskefaciliteter.
Foran bryggerset møder en overdækket terrasse jer, der fortsætter til endnu en hyggelig og helt uforstyrret fliseterrasse omgivet af hæk. 
Også haven giver mulighed for tilpasning, så den bliver præcis, som I ønsker.
Hvis håndværkertilbud og spændende renoveringsprojekter er lige noget for jer, får I her mulighed for at bosætte jer i en mulighedsrig villa i et børnevenligt og fredeligt område tæt på de dejlige naturområder omkring Fyens højeste punkt Frøbjerg Bavnehøj.

Afstanden til børnehave, vuggestue og skole kan tælles i skridt, mens handelsbyerne Aarup, Vissenbjerg og Tommerup ligger små fem kilometer væk.
6Antal rum
1998Ombygget
2Antal toiletter
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

625.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.439 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,680 / 2.908 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010