Onsholtgårdsvej 110, 8260 Viby J

200 m2 villa

Kontant 6.998.000 kr.

Unik og spændende udsigtsvilla fra år 2022


Viby J / Onsholtgårdsvej


Unik og enestående luksusvilla udbydes nu til salg af home. Villaen er opført af de nuværende ejere i år 2022 sammen med KFS VISION. Villaen knejser på toppen af Onsholtgårdsvej med en af områdets smukkeste beliggenheder. Her er der en ganske betagende udsigt ind over byen, til en lille sø og et grønt læ-bælte af træer. Området er kendt for de mange stilfulde villaer og et rigtig godt nærmiljø med kort afstand til natur, sø, skov, bybus, børnehave, indkøb m.m. En præsentabel opkørsel til villaen med bl.a. højbede og opholds- og legemulighed. Et udhus til cykler. Flere skønne terrasse-zoner sikrer sol hele dagen og den ene er bl.a. delvis overdækket og endnu en med en udendørs spa med udsigt.
Til pragtvillaen en dobbelt integreret garage på 65 kvadratmeter med el-port og gulvvarme. Allerede når man træder indenfor i villaen fornemmer man den luksuriøse og gennemførte stil. Et smukt hallrum med en skulpturel trappe til 1. sal. 1. sal rummer foruden en meget stor udsigtstue et ekstra værelse/kontor med en stor skabsvæg. Fra 1. sal udgang til en unik udsigts tagterrasse på 22 kvadratmeter med trappe ned til haven. Boligens hjerte og samlingspunkt er det pragtfulde køkken/alrum i stueplan med direkte udgang til terrassen og haven. Køkkenet er på knap 40 kvadratmeter og køkkenet er fra INVITA med flotte, grebsløse fronter, bordplade i elegant Quartzite, Quooker samt kvalitets hårde hvidevarer herunder bl.a. 2 vinkøleskabe med plads til ca. 600 flasker vin. Et meget stort og praktisk bryggers med direkte udgang til den store dobbeltgarage. En mellemgang med et praktisk depotrum. 2 store og lyse værelser med indbyggede skabe og et tilhørende luksusbadeværelse med badekar, en bruseniche, vask i et skabsarrangement samt ovenlys. En separat masterafdeling med et forældresoveværelse, et flot walk-in samt et tilhørende meget lækkert badeværelse. Overalt fremstår villaen som NY.
Bemærk, at villaen har en grøn profil og et rigtig godt indeklima, en Energimærkekarakter A samt på taget et 10 KW solcelleanlæg. Rapporterne udarbejdet på villaen vidner om hvor høj en kvalitet der er tale om. Overalt et kompromisløst materialevalg bl.a. er teglsten fra Strøjer Tegl og vinduerne er Velfac 200 Energy samt ovenlys fra Velux.
En villa for den virkelig kræsne feinschmecker, der ikke vil gå på kompromis med materialevalg, og som drømmer om et hjem med ”karakter” og en rigtig gennemført stil.

5Antal rum
2022Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.743 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,143 / 32.333 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222