Østre Strandvej 19, 9990 Skagen

158 m2 villa

Kontant 8.495.000 kr.

IMPONERENDE OG UNIK VILLA I HJERTET AF SKAGEN


Nedsænket og uforstyrret baghave - en lille oase i midtbyen

Nu udbydes denne helt unikke og særlige villa til salg, beliggende på Østre Strandvej, som en del af en lille stribe på tre villaer, der i tidernes morgen blev opført af hhv. fiskeeksportør Emil Frithof Sundberg, fiskehandler P. Anthonisen og denne, opført af vodbinder Iver Christensen -
I. C. Trawl.

I netop denne ejendom ses det tydeligt, at bygherre var en velhavende erhvervsdrivende, da eksempelvis hall'en er helt unik og speciel med helt særlige udskæringer, ligesom facaderne har fine murede detaljer. En helt særlig villa der skal opleves.

Ejendommen er gennem de seneste år løbende renoveret og flot vedligeholdt, hvor det væsentligste har været respekten for den originale stil og arkitektur samt, at bibeholde de oprindelige detaljer både ude og inde. Her får man en herskabelig fornemmelse med højt til loftet, en imponerende hall samt særdeles gode og store værelser på 1. salen.

Huset er indrettet med hall, hvorfra der er flot view til 1. salen. Tre stuer en-suite indrettet med TV-stue, opholdsstue og spisestue. Køkkenet er lyst og indbydende og ligeledes med mindre spiseplads.
1. salen byder som sagt på gode, store værelser, det ene med udgang til lille altan. Endvidere badeværelse med klinkegulv og bruseniche.

Kælderen er indrettet til beboelse med i alt tre værelser, køkken og bryggers, badeværelse samt teknik- og depotrum. Kælderen har egen indgang ligesom der også er nedgang hertil fra hall'en.

Bag huset findes den skønneste nedsænkede baghave, som nærmest er en lille oase midt i byen. Ganske uforstyrret og med mulighed for sol og læ hele dagen. Her findes også terrassen, hvortil det vil være oplagt at etablere dobbelt terrassedør fra spisestuen.

Det kan ikke siges nok; en helt særlig villa der skal opleves.
5Antal rum
1930Byggeår
2Antal toiletter
406 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.446 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,635 / 38.435 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666