Ølunden 13, 5330 Munkebo

165 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

MUNKEBO


Stor og flot renoveret villa, op til grønt område med fjorden som nær nabo og tæt på dagligdagens fornødenheder. Endvidere planlagt fjernvarme i området

Hos home Kerteminde - Munkebo, kan vi med stor glæde præsentere denne velbeliggende villa i Munkebo, i dejligt familievenligt villakvarter, tæt på fjorden og grønne områder, samt med planlagt fjernvarme i området! 
Fra ejendommen er der kort afstand til hverdagens gøremål, og nærmest indkøbsmulighed er ca. 350 meter væk. Skole, daginstitution og offentlig transport er ligeledes tæt på. Det samme gør sig gældende for Munkebos svømme- og idrætshal.
Fra boligen er der ca. 10 minutters kørsel til Kerteminde, med hyggelige handelsgader, der byder på flere cafeer og restauranter, samt nichebutikker. 
Særligt i sommerperioden er Kerteminde et yndet turistmål, med de populære badestrande mv.
I modsat retning, nås Odense på en ca. 15 minutters køretur.

Vi byder velkommen i den 165m² store villa, samt 100m² kælder, der i sælgers ejertid er blevet gennemgribende renoveret, så den fremstår lys, stilren og indflytningsklar.

Her mødes vi først af en rummelig entre, med adgang til det ene af boligens i alt 3 badeværelser. Fra entreen er der endvidere adgang til 2 gode værelser, og endelig også adgang til boligens hjerte - det store, lyse og skønneste køkken-alrum, med plads til både spise og opholdsafdeling. I køkkenet er der godt med plads til at kokkerere, og det rummer bl.a. godt med skabsplads, køkkenø med siddeplads og hele 2 ovne. Fra alrummet er der åben forbindelse til endnu en stue, hvor vinduerne fra gulv til loft giver et skøn lysindfald. Her skaber den indbyggede pejseindsats godt med hygge, og der er mulighed for at åbne op til terrasser på begge sider af huset. Fra denne stue er der adgang til boligens tredje værelse (soveværelse) - dette med tilhørende eget badeværelse med kar.
Boligens store kælder nås fra trappen i stuen, og her er 4 gode disponible rum, med mange anvendelses muligheder. Endvidere er der i kælderen et godt bryggers, samt et tredje badeværelse.
Kælderen har også egen indgang direkte til bryggerset.

Boligen er beliggende på en let anlagt grund, primært med græs, samt få træer: Desuden flere terrasser, med mulighed for at skabe skønne opholdssteder, så solen kan nydes mest muligt.
Det er muligt at parkere bilen i tørvejr, i den 24m² store carport, hvorfra der blot er få skridt til entredøren. 

Lyder det som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte os, vi glæder os til at fremvise boligen!
6Antal rum
1977Ombygget
3Antal toiletter
896 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.049 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,148 / 12.776 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404