Ø Gammelby 17, 6261 Bredebro

90 m2 villa

Kontant 345.000 kr.

Charmerende ejendom beliggende i rolige omgivelser!


Naturskønt område med et stærkt lokalsamfund.

I udkanten af Visby på Ø Gammelby 17 finder du denne charmerende ejendom i naturskønne omgivelser. Villaen er i kort afstand til institution, indkøb samt offentlig transport - og herudover får du også et stærkt lokalsamfund, som Bredebro er kendt for at have. Ejendommen kan med fordel benyttes som flexbolig, hvis man ønsker et fristed, hvor familien kan dele gode oplevelser sammen. 
Huset er opført i 1800 og rummer 90 kvm boligareal, hvortil der i forlængelse er 60 kvm til disponible rum, som tidligere har været brugt som landbrugsbygningsareal. Tilhørende grunden er der en carport på 33 kvm med god plads til en bil. Udvendigt fremstår huset med en hvidpudset facade, eternittag samt trævinduer og et enkelt vindue i plast. Huset primære opvarmning sker med el, som suppleres med to brændeovne og en varmepumpe. 

Ejendommen byder på en nydelig entré med klinkegulv og god plads til opbevaring af overtøj mm. Herfra er der adgang til et rumligt bryggers, et pænt badeværelse og et dejligt køkken/alrum. Bryggerset har en pæn størrelse, er med lyst klinkegulv og indrettet med bryggersmiljø med håndvask og vaskefaciliteter. I bryggerset er der etableret varmepumpe og her står den første af husets i alt to brændeovne også. Husets badeværelse er holdt i et lyst miljø, og er med lyse klinker og muret bruseniche. Køkken alrummet har en fin størrelse, og fremstår lyst og venligt. Køkkenmiljøet er holdt simpelt, og den lyse flisebordplade tilføjer rummet en hyggelig atmosfære. Tilhørende køkkenet finder du et praktisk viktualierum, hvor du kan opbevare alt hvad en god husholdning kræver. Fra køkkenet er der adgang til et mindre disponibelt rum, hvor der med fordel kan etableres kontor eller mindre værelse. Husets stue  ligger i åben forbindelse med køkkenet, og har en god størrelse og er med lyst gulvtæppe. Husets anden brændeovn giver en dejlig varme til rummet. Fra stuen er der adgang til to dejlige værelser, som er med gulvtæpper og lyse listelofter med fritlagte bjælker. 
Det gamle landbrugsbygningsareal indeholder et værelse med el-radiator og et større disponibelt rum, hvor kun fantasien sætter grænser for udnyttelsesmulighederne. 
Såfremt man ønsker mere boligareal i ejendommen, kan man lave 1. salen til beboelse.

Udvendig finder du en dejlig størrelse grund på 746 kvm, med en grusbelagt indkørsel og en dejlig have, der primært er udlagt i græs. 

OBS: Lav loftshøjde - omkring 1.80 m. 
For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf.: 7472 6270
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!
3Antal rum
1800Byggeår
746 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.027 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,051 / 1.630 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Redlefsen
home Tønder

Salgskoordinator

jered@home.dk

74726270

74726270