Odensevej 49, 5610 Assens

119 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Rummelig villa med stor baghave og godt værksted


Central beliggenhed tæt på børnehave, skole og indkøb

Denne ejendom ligger dejligt centralt i Assens, så alle byens faciliteter er inden for bekvem rækkevidde. Her er tale om en villa fra 1957, der er bygget i rustikke mursten med klassisk sadeltag. Sidstnævnte er udført i røde teglsten, og som et plus er der monteret solceller.
Huset rummer 119 boligkvadratmeter, der er fordelt på stueplan og første sal. Hertil får I 70 bonuskvadratmeter i kælderen, som har egen indgang.
Boligens stueplan byder på et hvidt og funktionelt køkken samt en indretningsvenlig opholdsstue. Stuen har charmerende plankegulv, og via dobbeltdøren er der udgang til en sydvendt udestue.
Foruden en entré og et gæstetoilet inkluderer stueplanet også et værelse, der suppleres af yderligere to værelser på førstesalen. Det ene værelse heroppe er ganske rummeligt og har indbygget skab.
Kælderen indeholder et godt disponibelt rum, som kan benyttes til mange forskellige formål. Det er også på denne etage, at I finder villaens badeværelse, som har muret bruseniche. Kælderen har endvidere et vaskerum og et par pulterrum samt en fordelingsgang.
Med til ejendommen følger en stor baghave og et udhus, som benyttes til værksted. Baghaven er anlagt med græsplæne og nemme bede samt buske og hække, og nær huset er der en nordvendt fliseterrasse. Forrest på grunden er der etableret fliseindkørsel, hvor både bilerne og traileren kan parkeres.
Fra adressen er der cirka 550 meter til nærmeste børnehave samt fire minutter på cykel til Peter Willemoesskolen. Til fods når I det hyggelige gågademiljø på cirka 10 minutter, og det tager omtrent samme tid at cykle til marinaen og stranden. I bor derudover også tæt på de skønne skov- og parkarealer ved Kærum Å.
5Antal rum
1996Ombygget
2Antal toiletter
780 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.378 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,394 / 5.056 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Winther Hovberg
home Assens

Salg og vurdering

kawh@home.dk

64715070

64715070