Oddevej 21, 9990 Skagen

178 m2 villa

Kontant 4.845.000 kr.

CHARMERENDE OG ENESTÅENDE 'SKAGENVILLA' I ØSTERBY


Fuldstændig uforstyrret og stor grund med flere terrasser og hyggeligt orangeri

Velkommen til en yderst charmerende og meget velholdt 'Skagenvilla', beliggende i Østerby. Huset er gennem årene løbende renoveret og tilbygget, således huset i dag fremstår lyst og enkelt men samtidig med respekt for den oprindelige stil og arkitektur.

Af forbedringer kan nævnes; nyt tag, kvist og badeværelse i 1998, bryggers i 2002 samt ny støbt fundament i stue med varme og egetræsgulve i 2016.

Huset har en spændende indretning, som åbner op for flere muligheder, hvad enten man er en stor familie, ønsker udlejning, eller bare gerne vil have god plads. Mulighederne går igen i baghaven, hvor der findes flere gode terrasser og solkroge, skøn skyggeplads under det store kirsebærtræ samt et hyggeligt lille orangeri/drivhus samt udebruser.

Indretningen byder på entré med garderobeplads og trappe til 1. sal. Vinkel stue med opholdsplads samt god spisestue ved køkkenet. Fra køkkenet er der direkte adgang til bryggers og badeværelse samt skøn gæsteafdeling med hemse. Herfra har man ligeledes udgang til haven.

1. salen byder på repos med badeværelse med gulvvarme, værelse med kvist samt stort soveværelse ligeledes med kvist.

Ved indkørslen findes carport med brændeopbevaring, udhus samt værksted. Alt sammen opført i forlængelse af hinanden og med flot, rødmalet træbeklædning og listetækket tagpaptag.

Beliggenheden i Østerby er dejlig central med mange af de velkendte seværdigheder indenfor gåafstand ligesom Slagter Munch og Brøndums Hotel er lige rundt hjørnet. 

En charmerende villa i en ligeså charmerende bydel. Ejendommen skal ses og opleves.


4Antal rum
2002Ombygget
3Antal toiletter
795 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.881 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,883 / 22.034 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666