Ny Sognstrupvej 13, Nr Felding, 7500 Holstebro

176 m2 villa

Kontant 1.345.000 kr.

Rummelig to plans villa med skøn sydvendt have!


Beliggende i skønne Nr. Felding

Rummelig 2-plansvilla i Nr. Felding! 

For enden af lukket stikvej, i et fredeligt og børnevenligt kvarter, ligger denne gedigne villa. Huset er opført i 1973 og fremstår med hvide kalksandstensfacader, sort betontag og i 2 plan med bl.a. klassisk svalegang i forbindelse med 1. salen. Masser af gode m2 i nogle rammer, som er løbende moderniseret med bl.a. udskiftet køkkeninventar og renoverede badeværelser.
Velindrettet med entre til husets åbne køkken/alrum. Her er praktisk plads til både sofahjørne og det store langbord. Udgang til dejlig sydøst vendt overdækket terrasse og trappe til husets 1. sal. Bryggers og fordelingsgang til 3 gode værelser samt moderniseret badeværelse med bruseniche. 1. sal indeholder stor opholdsstue med hyggelig pejseindsats og udgang til svalegang. Desuden stort værelse med adgang til eget bad - ideelt til teenageafdeling. 
Grund med bred flisebelagt indkørsel til villaens garage med port og bagvedliggende værksted/redskabsrum. I øvrigt fuldstændig lukket og nem have hvor bl.a. stisystemer på den anden side af den tætte hæk fører til både byens skole som går til 7. klasse og idrætscenter med f.eks. moderne hal og fitnesscenter.
Villaen har en rigtig god og central beliggenhed i Nr. Felding, som er et velfungerende lokalsamfund ca. 4 km syd for Holstebro omkranset af smuk natur. Her er et godt foreningsliv med bl.a. fællesspisning og egen rideskole samt svæveflyveklub m.m. Desuden lokal købmand.

Bestil din fremvisning allerede i dag! 
6Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
1005 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.729 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,789 / 6.190 kr.

Tjek boliglån