Norre Bakke 9, Aarsdale, 3740 Svaneke

108 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Skønt hus i hyggelige Aarsdale


Kan bruges som flex-bolig

På Norre Bakke 9 i Årsdale finder I denne fine villa fra 1963, der også kan anvendes som flexbolig. I stueplanet er der to værelser, et badeværelse, et køkken og en stue, mens førstesalen byder ind med endnu to værelser. Hertil har I den fulde kælder med tre disponible rum, et fyrrum, et bryggers og et værksted. Sidst, men ikke mindst, får I glæde af den hyggelige grund på 800 kvm.
Udefra præsenterer ejendommen sig pænt med røde mursten, en flisebelagt forhave og en carport med et skur i forlængelse. I træder indenfor via entréen, der på venstre hånd fører jer til badeværelset og det ene værelse. På højre hånd har I køkkenet, hvor der er rum til en spiseplads samt adgang til det andet værelse. Stueplanet afrundes af den fine stue, hvor solen strømmer gavmildt ind fra vest gennem vinduespartierne og havedøren.
På førstesalen finder I de sidste to værelser, som begge har indbyggede skabe, og også reposen har en indretningsvenlig størrelse. I skal også bemærke den fantastiske udsigt til Østersøen. Endelig byder kælderen ind med ekstra plads til opbevaring og de pladskrævende hobbyer.
Haven er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil, og på den overdækkede terrasse kan udendørslivet og sommeren nydes i næsten alt slags vejr.
I bosætter jer på en rolig vej, hvorfra der er gåafstand til vandet, hvilket skaber en særdeles dejlig stemning. Alt til hverdagen i form af skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder findes inden for tre kilometers radius.
3Antal rum
1963Byggeår
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.938 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,844 / 7.782 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87