Nordskov Møllevej 5, 3140 Ålsgårde

160 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Arkitekttegnet drømmevilla med højt til loftet og et helt fantastisk lysindfald!


Ålsgårde

For enden af lukket lille grusvej - som sidevej til den eksklusive Odinshøjvej, ligger denne arkitekttegnede drømmevilla helt ugeneret! 

Her er du midt i byen med alle de bekvemligheder det giver med indkøb, skoler, institutioner og ikke mindst vandet som kan nås på få minutter - alt imens du har følelses af at bo midt i naturen omkranset af smukke gamle træer og med vid udsigt over hele området...

Drømmevillaen er opført i 2015 og fremstår fuldstændig indflytningsklar og venter på sine nye heldige ejere, der kan se frem til et helt utroligt spændende og lækkert hus med detaljer i international klasse. 
Indeholder: stort møblerbar entré, helt fantastisk køkken - stue - alrum i eet kæmpe rum med 4 meter til loftet og enorme vinduespartier der lader lyset strømme ind fra morgen til sen aften og som lader naturen komme med helt ind i stuen. Her har en kunstmaler malet udsigten som er lige forenden af vejen ud over Øresund med Kullen i baggrunden og Kattegat i sigte i horisonten. Dette kan snildt males over hvis ikke man som ny ejer mod forventning bliver fascineret over dette integrerede kunstværk. Her er akustiklofter indbygget og dermed en super akustik og et virkeligt rart rum at være i - dette er husets hjerte.

Herudover er der en separat børneafdeling med egen fordelingsgang, luksuriøst badeværelse og to meget store og lyse værelser med skabe og udgang til det fri. I den anden side af huset er der i sandhed en Master Bedroom afdeling med stort soveværelse med fuld skabsvæg samt adgang til eget luksus badeværelse med kæmpe glasparti så man i badet kan kigge ud og nyde naturen. I soveværelset er der ligeledes udgang til det fri, nærmere betegnet ud til den store skønne sydvendte terrasse som strækker sig rundt om huset og giver mulighed for at nyde solen dagen lang. Her er også en dejlig nem og overkommelig have, med masser af plads til leg og hygge med familie og venner samt et stort nylavet skur og bred parkeringsplads til bilerne, endda med ladestander til el-bilen. 

Der er skønt i Ålsgårde som ligger lige midt i mellem Helsingør og Hornbæk - begge byer der kan nås på en kort cykeltur. Her er højt til himlen, plads til at sænke skuldrende og mange søde naboer i området, både med og uden børn, Der er kun 35 minutter i bil til København og nemt at komme til Kystbanen.
Forenden af vejen er der sti lige ned til Strandvejen og Langebro som er byens samlingspunkt, især om sommeren. Her bades året rundt og der er sauna til vinterbaderne og strand, sejllads og badebro til sommergæsterne.  Ring til Løgstrup & Thomsen på tlf.: 4921 4921 for en visning!
4Antal rum
2015Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.135 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,414 / 27.481 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Helsingør

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21