Nørregade 52, 8660 Skanderborg

312 m2 villa

Kontant 10.500.000 kr.

Søvilla centralt i Skanderborg


Stor og klassisk murermestervilla ud til Skanderborg Sø med egen bådebro

Midt i byen, lige ved søen, hæver villaen på Nørregade 52 sig tre etager høj og er fuld af både kvalitet og charme. Der er tale om en ejendom med egen både- og badebro, en sublim udsigt og selvfølgelig med en eftertragtet beliggenhed helt centralt i Skanderborg. I kan gå såvel som cykle til det hele – skole, institution, station og selvfølgelig det hyggelige byliv fuld af caféer og butikker.
Siden 1910 har den gedigne murermestervilla stået her, og den præsenterer sig tidstypisk charmerende i sin hvidpudsede facade og sine sprossede vinduespartier. Videre får I via den automatiske gitterport adgang til den aflukkede gårdhave med dobbelt garage, hvilket er helt unikt på Nørregade. Herfra bliver charmen kun tydeligere, for huset er nemlig placeret i et hævet terræn, hvorfra resten af grunden på 1.766 kvm løber videre ned mod vandet.
Haven består af græsplæne, frugttræer, stokroser og fine miljøer, hvorfra I hver eneste dag kan nyde godt af den tilhørende sublime udsigt over vandet. Hertil vil vi både fremhæve jeres private, ugenerede badebro og den kæmpestore terrasse lige uden for hjemmets køkken-alrum, der måske endda er den største på vejen: Den er perfekt at overdække til fester, hvor I faktisk kan få plads til et telt på 5x8 meter.
Villaen gemmer på intet mindre end 312 kvadratmeter fordelt på tre plan, hvoraf der er gulvvarme i kælderen. Den kan tilmed fungere som en helt separat afdeling, hvis eksempelvis teenageren eller den voksne arving ønsker mere private rammer.
Stueplan er villaens samlende punkt, som består af et køkken-alrum med to store tilstødende stuer, en havestue samt adgang til føromtalte store altan. Der er toilet i alle etager, og stueplan afsluttes af husets første værelse. Resten finder I ovenpå, og udsigten bliver kun bedre, som I bevæger jer opad. Det er i det hele taget et hjem med en rigtig dejlig rumfølelse og fine klassiske detaljer; se bare på terrassen, hvor gelænderet og trappen er udført i Sipo Mahogni. 

Og vil I sætte jeres egen sløjfe på jeres nye hjem? Mulighederne er åbne – og det er dørene også. Vi byder nemlig gerne på en fremvisning. Book den i dag.
7Antal rum
1972Ombygget
3Antal toiletter
1766 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.444 kr.

Udbetaling

525.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

59,957 / 47.554 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11