Købsaftale underskrevet

Nørregade 46, Ejby, 5592 Ejby

104 m2 villa

Kontant 945.000 kr.

Lys og velindrettet villa i Ejby


Med sol i baghaven hele dagen


Det er en ganske fin og velholdt villa, som I nu kan overtage her på Nørregade 46 i Ejby. Boligen, der oprindeligt er fra 1897, fremstår lys og moderne, hvilket giver jer de perfekte rammer til familielivet. Planløsningen fordeler sig over 104 kvm i halvandet plan, hvor stueplanet består af et toilet og et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét. Hertil bidrager førstesalen med tre regulære værelser samt et badeværelse, og med den ugenerede grund på 615 kvm får I solrige rammer til udendørslivet.
Både børn og voksne får glæde af den gode beliggenhed centralt i Ejby. Via trygge stisystemer kommer I til både skole, børnehave og vuggestue samt hallen, hvor I kan dyrke et hav af forskellige sportsgrene. I når indkøbsmuligheder på bare fem minutter til fods, og hertil er det værd at bemærke, at der er kort afstand til Ejby Station samt kun fem minutters kørsel til motorvejsnettet.
Indenfor venter jer et flot interiør, hvor specielt HTH-køkkenet fra 2020 udmærker sig med sit minimalistiske udtryk. I 2020 blev der også udskiftet gulve i hele underetagen, hvilket har skabt en flot, rød tråd. Via den fine spindeltrappe kommer I til førstesalen, hvor I har de to oplagte børneværelser samt forældresoveværelset med indbyggede skabe. Badeværelset er hertil udført i et tidløst design med en afskærmet bruseniche.
Haven blev omlagt i 2012 og har - hvilket er helt specielt for området - sol hele dagen. I kan glæde jer over en velanlagt, nem græsplæne med et par æbletræer, en nedgravet trampolin samt et drivhus, som mest af alt minder om et orangeri, hvor varmen fra aftensolen gør stedet særdeles anvendeligt næsten året rundt. Hertil er skuret omdannet til et isoleret gamerrum i 2022 med plads til fire personer.
4Antal rum
1967Ombygget
2Antal toiletter
615 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010