Nørregade 44, Ejby, 5592 Ejby

123 m2 villa

Kontant 925.000 kr.

Flot villa i Ejby


Med god plads og nærhed til det meste

I Ejby, mellem Middelfart og Odense, ligger denne rummelige villa, der nu kan blive jeres. Der er tale om 123 kvm i halvandet plan med god plads og en herlig atmosfære. Oveni får I en hyggelig have og en beliggenhed i byen tæt på det meste. Velkommen til Nørregade 44.
I bosætter jer nær Ejby Skole, dagtilbud og indkøb, som alt sammen er at finde inden for 600 meter fra jeres hoveddør. Der er heller ikke langt til toget på Ejby Station, sportsfaciliteter, bibliotek eller bussen, ligesom den nærliggende skov indbyder til lange gåture og frisk luft. Pendleren tilgodeses ligeledes med omkring tre kilometer til E20.

I ankommer til en lysegrå villa fra 1904 med småsprossede vinduer og masser af charme. Bilen parkeres i den flisebelagte indkørsel, som I kan følge om på bagsiden af huset, hvor der er en bred carport med et udhus. I bydes velkommen i den kombinerede entré og bryggers, der har plads til familiens overtøj og diverse opbevaring. Vaskemaskinen og tørretumbleren er smart placeret i ståhøjde til glæde for de voksne.

Via entréen fortsætter I til det åbne opholdsrum bestående af køkken-alrum og stue i ét. Køkkenet er stilrent med hvide, udskårne elementer opsat i en vinkelform og ledsaget af bordplader i trælook og alle nødvendige hvidevarer. Alrummet kan arrangeres med spisebordet, hvorfra der er kig til stuens bløde møbler og væghængte brændeovn.

Etagen fuldendes af et soveværelse med en åben garderobeløsning og et stort badeværelse med en muret bruseniche. Trappen i stuen fører op til førstesalen med sortmalede træbjælker og loft til kip. Førstesalen råder over yderligere to værelser og en møblerbar repos, som kan blive et multirum eller et hjemmekontor.

Slutteligt mangler I blot at se den dejlige, solrige have med en skøn fliseterrasse og en græsplæne samt et frodigt æbletræ.

EJENDOMMEN ER PT. UDLEJET!!!
4Antal rum
1980Ombygget
433 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

925.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.302 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,393 / 4.280 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010