Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 29. juni

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 29. juni kl. 10.00-14.00

Nørregade 36, Hørby, 9300 Sæby

181 m2 villa

Kontant 750.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 29. juni

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 29. juni kl. 10.00-14.00

Nydelig, moderniseret og velindrettet villa


Dejlig lukket have og central placering i byen

Velkommen til Hørby - en hyggelig by tæt på Sæby, hvor der er et godt lokalt sammenhold - med børnehave, vuggestue, skole, indkøb og busforbindelser, som alt er inden for en radius af 200m. Der er desuden kort afstand til motorvejen i både nordlig og sydlig retning.

På adressen Nørregade 36, er denne prisvenlige og mulighedsrige villa placeret med dejlig lukket have omkranset af hæk og hegn. Haven har ligeledes stor plæne, frugttræer, urtehave med højbede og stort areal til leg og aktiviteter. Der er god mulighed for at parkere i den flisebelagte indkørsel, hvor der er gennemgående belægning til overdækket område ved indgangen til villaen.

Nydelig villa, der er løbende moderniseret og diskret tilbygget med et areal der opdaterer boligens størrelse til nutidens behov og efterspørgsel. Der bydes velkommen i et stort og velindrettet bryggers med god plads til vaskefaciliteter, garderobe og opbevaring. Fra bryggerset er der i tilbygningen to store værelser, som er indrettet til henholdsvis børneværelse og soveværelse med skabsvæg.

Fordelingsgang åbner op til den resterende del af huset og har samtidig udgang til haven. Boligen har et veludstyret køkken med hvide låger og lys grå bordplade, der står godt til de lyse klinker. Køkkenet er i  i åben forbindelse med stuen, der er indrettet med både spisebord og afdeling til sofahygge. Slutteligt er der i sueplan et flot kontor og badeværelse. Badeværelset har en god størrelse og er indrettet med stort skabs arrangement, bruseniche og toilet.

Fra køkkenet er der fin hvid trappe til en førstesal med god loftshøjde.- Førstesalen er indrettet med ét stort hobby og aktivitetsrum. Arealet har tidligere været to værelser og vil nemt kunne tilbageføres, hvis der er behov for dette. 

Haven er indrettet med flere gode terrasser, der bl.a. rummer en lækker pergola i forbindelse med et stort flisebelagt areal til havemøbler, pool og trampolin.

I forlængelse af carporten er et stort udhus med tre afdelinger, et værksted, et drivhus samt et skur til opbevaring af cykler, haveredskaber mm. 

Kort fortalt en flot og indflytningsklar villa, der skal ses!
5Antal rum
2013Ombygget
893 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.110 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,402 / 3.474 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

98462922

98462922