Købsaftale underskrevet

Nabben 36, 5683 Haarby

126 m2 villa

Kontant 1.499.000 kr.

Superhyggelig ejendom med flot stuehus - 4 værelser, 2 badeværelser og gæsterum i længen


Gode, velholdte udhuse og kort afstand til vandet - plads til båd og eller bil i laden

Det er en på alle måder hyggelig, veludnyttet og særdeles overtagelsesvenlig ejendom, du finder her på Nabben 36. Stuehuset byder på en bolig i en meget flot stand, hvor der er foretaget fine fornyelser, og hvor moderne komfort på fineste vis går hånd i hånd med stil og løsninger, som passer perfekt til en ejendom som denne. Den gavmilde udhusplads er ligeledes værd at hæfte sig ved, og også her er rammerne virkelig fine og veludnyttede – ja, udhusene er faktisk også ret hyggelige i sig selv.
Det er med andre ord en meget indbydende ejendom på alle måder, og også de ydre rammer samt beliggenheden føjer blot plusser til listen over gode ting. Udhusene og stuehuset danner eksempelvis en skøn, gårdsplads, der er helt afskærmet og ugeneret. Fra adressen her i Nabben er der kun få hundrede meter til vandkanten i Helnæs Bugt, og når det gælder de mere praktiske indslag, er der heller ikke langt ind til Haarby.
Kigger vi først nærmere på stuehuset, får du her 136 m2 bolig, som fordeler sig over halvandet plan. Størstedelen af pladsen i stueplan er helliget et skønt og virkelig velfungerende opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue går ud i ét, og hvorfra der er flere udgange til de dejlige rammer udenfor.
Stueplan byder også på et stort badeværelse, hvor der kan tages såvel brusebad som karbad. Endelig er der et mindre værelse eller kontor i dette plan, og det får følgeskab af tre større værelser på første sal. Denne etage er lige så hyggelig og velindrettet som stueplan nedenunder. Der er blandt andet loft til kip og fritlagte hanebånd. En dejlig detalje er, at der også heroppe er et badeværelse.
Bad- og toiletfaciliteter er der ovenikøbet også at finde i forbindelse med den gode udhusplads. Her er der tillige plads til vaskefaciliteter, garage og værksted. Der er masser af plads til opbevaring og pladskrævende aktiviteter, ligesom flere af de hyggelige lokaler også indbyder til at blive brugt i sociale og festlige sammenhænge, når der eksempelvis er behov for at slå sig lidt ekstra løs.

I laden er der plads til båd og eller en bil.
Alt i alt er det med andre ord en skøn ejendom i landlige rammer og i en rigtig flot stand. Vil du kigge nærmere på det hele, så kontakt os allerede i dag og bestil en fremvisning.


5Antal rum
1960Ombygget
3Antal toiletter
1527 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070