N Bonavents Alle 6, 2650 Hvidovre

215 m2 villa

Kontant 8.795.000 kr.

Imponerende indflytningsklar villa på hele 278m² inkl. den store garage.


Bygget i 2013 - Fjernvarme!

OMRÅDET:
Du finder N Bonavents Alle 6 beliggende helt centralt i Hvidovre N på meget stille og børnevenlig villavej. Du har gåafstand til alle tænkelige dagligdagsfaciliteter. Skoler, institutioner, offentlig transport, caféer og indkøbscenter ligger lige i nærheden. S-tog bare 5 min væk. I nærområdet har du også store grønne arealer i Vigerslev Parken med hyggeligt åløb. Gennem Parken kan du cykle til god badestrand på 12min. Man hører til den meget populære Holmegårdsskolen.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er en super lækker og moderne villa opført i 2013. Huset har en perfekt placering på grunden. Du har en imponerende indkørsel med flotte låger og du kan køre direkte ind i den meget store isolerede garage med to porte og dejlig lunt året rundt. Forestil dig at der aldrig er under 20 grader i og omkring din bil. Mod syd og vest har du skøn have og flere terrasser, heraf en skøn overdækket terrasse. Bemærk energimærke A10!

INDRETNING:
Her får du i sandhed mulighed for at overtage en enestående villa på imponerende 278m² inkl. den store garage. Benytter du indgangen fra garagen træder du ind i stort praktisk bryggers. Herfra fortsætter du ind i entréen, som er husets hovedindgang. Fra entréen har du adgang til to gode store værelser samt det ene af husets 3 badeværelser. Du kan også fortsætte ind i huset hjerte, som er køkken/alrummet, der ligger i åben forbindelse med stuen, men adskilt af flotte glasdøre. Begge rum har en størrelse der sagtens rummer den store familie om det er omkring middagen eller en god film. Fra begge rum har du udgang til terrasse og haven. Du har fra alrummet/stuen adgang til endnu et godt stort værelse, et mindre værelse der er oplagt til kontor og endelig den store forældreafdeling med soveværelse, stor skabsgang og et fantastisk badeværelse med både bruseniche og indemuret spabad.

Og til sidst får du noget helt unik i form af en separat lejlighed. Du har adgang til den inde fra huset gennem bryggerset, men den har også egen indgang. Lejligheden har eget badeværelse, et soveværelse og et alrum med tekøkken. Helt oplagt til teenageafdeling, plads til bedsteforældre eller liberalt erhverv.
8Antal rum
2013Byggeår
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.009 kr.

Udbetaling

440.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

50,434 / 40.290 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Basballe
home Hvidovre

Salg og vurdering, Vurderingsspecialist for RD

seba@home.dk

36 77 18 28

36 77 18 28