Mustrupvej 9, Astrup, 8355 Solbjerg

272 m2 villa

Kontant 4.100.000 kr.

Super flot istandsat landejendom med masser af plads og i cykelafstand til Solbjerg


SOLBJERG - ASTRUP

Drømmer I om livet på landet i en moderne og funktionel bolig - lige til at flytte ind i?
Så er det Mustrupvej 9 lige udenfor Solbjerg at I skal kigge på. Sælger har moderniseret den indvendige del af ejendommen i de sidste 8 - 10 år og resultatet er en pragtfuld villa som står indflytningsklar til den unge børnefamilie! Læg hertil, at sælger i 2014 installerede jordvarmeanlæg med varmepumpe hvilket medfører et lavt varmeforbrug samt et flot energimærke.

Ejendommen er beliggende et par km udenfor byskiltet i Solbjerg på en lukket grusvej med kun få naboer. Her bor man trygt og godt med masser af skøn natur i rolige omgivelser. Den store naturgrund giver jer mulighed for hyggelig bålplads og flere terrasser. I kan dyrke jeres egne grøntsager eller bare dase og nyde det rige dyreliv lige udenfor vinduerne.

Indenfor mødes I af den store forstue med loft til kip og synlige bjælker. Hele dette rum er virkeligt skønt med gennemtænkte detaljer. Her er et dejligt lysindfald og masser af plads. Denne del af ejendommen byder på, forældreafdelingen med soveværelse, walk-in garderobe samt et super flot badeværelse med både karbad samt bruseniche. Herudover finder I et børneværelse samt et stort bryggers og fyrrum.

Det store landkøkken fra Vordingborg er fra 2018 og med udgang til vestvendt terrasse. Køkken/-alrum er nemt at indrette til både hverdag og fest. Opholdsstuen ligger i forlængelse af køkken og er tænkt som en hyggekrog med biopejs samt trappe til 1. sal hvor børnene holder til. Her er nemlig 3 børneværelser med tilhørende badeværelse og "multi-rum". Sælger er selv håndværker og kreativ anlagt hvilket tydeligt kommer til udtryk i designet på bl.a. børneværelser.

Der er fortsat plads til jeres egen kreativitet og forbedringer af f.eks. lade og stald. Man kan nemt forestille sig et kontor, værksted, fitness eller måske en "man cave"? Mulighederne er mange og det er netop fordelen ved at flytte på landet..

Kontakt din lokale home ejendomsmægler i dag for en personlig fremvisning af denne dejlige landejendom i Solbjerg.
8Antal rum
2013Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.100.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.995 kr.

Udbetaling

205.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,543 / 18.958 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Tranbjerg - Solbjerg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86290711

86290711